Το εμβληματικό άρωμα που φορούσαμε όλες στην εφηβεία μας μόλις ανανεώθηκε

Όλες εμείς που κάναμε… εφηβεία στα 90’s αγαπούσαμε συγκεκριμένα πράγματα: φορούσαμε scrunchie στα μαλλιά και White Musk στο σώμα! Και αυτές οι αγάπες μας, μας ακολούθησαν και για πολλά χρόνια μετά μέχρι που φτάνουμε στο σήμερα όπου και αναβιώνουμε τα 90’s ξανά από την αρχή! 

Σήμερα, λοιπόν, το αγαπημένο μας άρωμα, το White Musk της The Body Shop, γιορτάζει 40 χρόνια από τη γέννησή του και ανανεώνεται ουσιαστικά. 

Ακόμα και η πιο απλή καθημερινή μας συνήθεια, όπως το να φοράμε το αγαπημένο μας άρωμα, είναι μία από τις πολλές,
μικρές αλλά ουσιαστικές, πράξεις αυταγάπης που μπορούν να φέρουν μεγάλες αλλαγές. Το White Musk® είναι ένα άρωμα
φρέσκο, απαλό και διακριτικό αλλά με εντυπωσιακή δύναμη. Δεν είναι ένα άρωμα που απλά «φοράς». Είναι κομμάτι του
εαυτού σου. Είναι η απαραίτητη υπενθύμιση προς τον εαυτό σου ότι η αυταγάπη, η αυτοέκφραση και η εσωτερική σου
δύναμη είναι οι πιο σημαντικοί καθημερινοί σου σύμμαχοι. Το άρωμα, που συνθέτει νότες από γιασεμί και κρίνο, είναι
λουλουδάτο και ταυτόχρονα γεμάτο αισθησιασμό. Μία μικρή ποσότητα σε κάθε εφαρμογή είναι αρκετή για να εξασφαλίσει
άρωμα μακράς διάρκειας. Λίγες μόνο σταγόνες αρκούν για να αναδυθούν οι σαγηνευτικές νότες που εξελίσσονται σε μία
ευωδιαστή συμφωνία που ξυπνά τον αισθησιασμό και τονώνει την αυτοπεποίθηση. Και αυτό είναι αληθινά δυνατό. Η έκφραση της σεξουαλικότητας και η αυτοπεποίθηση είναι σύνθετα, όμορφα, πολυδιάστατα, ευμετάβολα στοιχεία της προσωπικότητάς μας και ήρθε η ώρα να τα φωτίσουμε και να τα αναδείξουμε!

Ο λόγος που επιλέγουμε να φοράμε το White Musk® κάθε μέρα είναι ότι μας κάνει να θυμόμαστε πως η δύναμη να εκφραζόμαστε και να είμαστε ο εαυτός μας είναι μέσα μας. Ως έκφραση αυτοαντίληψης και αυτοπροσδιορισμού, η προσωπικότητά σου είναι δική σου.
Όλα ξεκινούν από εσένα. Όλα όσα είσαι, όλα όσα πιστεύεις και θέλεις να εκφράσεις. Το σώμα σου είναι δικό σου, όπως δικό σου είναι και το δικαίωμα να αποφασίζεις για εσένα. Δικό σου το σώμα, δική σου και η δύναμη! 

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ


Η ιστορία του ξεκινά το 1981. Εκείνη τη χρονιά γεννήθηκε το White Musk®, ένα από τα πρώτα αρώματα που δημιουργήθηκαν ειδικά για την The Body Shop. Το άρωμα, που έγινε αμέσως best seller, ήταν επαναστατικό για την εποχή του και η δημιουργία του αποτέλεσε ορόσημο για τον κόσμο της αρωματοποιίας και τη βιομηχανία αρωμάτων, καθώς ήταν ένα από τα πρώτα με τεχνητό, συνθετικό musk: ένα πρωτοποριακό cruelty-free συστατικό που αντικατέστησε το ζωικής προέλευσης musk, το οποίο προέρχεται από το υπογάστριο των ενήλικων αρσενικών ελαφιών Moschus moschiferus (Μοσχέλαφο της Σιβηρίας). Ο αδένας που περιέχει τη λιπαρή, μυρωδάτη ουσία αποσπάται με βάναυσες και επώδυνες μεθόδους. Η απαράδεκτη αυτή πρακτική έπρεπε να σταματήσει. 

Το 2021, η The Body Shop κάνει ένα ακόμα βήμα προς ένα ακόμα πιο ηθικό μέλλον. Αρχικά, το White Musk® είναι πλέον και
επίσημα πιστοποιημένο ως vegan. Το άρωμα διατίθεται σε νέο, 100% ανακυκλώσιμο μπουκάλι από 42% ανακυκλωμένο γυαλί,
με αφαιρούμενη αντλία ψεκασμού έτσι ώστε να διευκολύνεται η διαδικασία της ανακύκλωσης. Και, τέλος, δεν υπάρχει κανένα
αχρείαστο ή δευτερεύον υλικό συσκευασίας παρά μόνο το μπουκάλι, χωρίς κουτί, γεγονός που ενισχύει το φιλοπεριβαλλοντικό προφίλ
του αρώματος. 

Και φυσικά, εκτός από το κλασικό, εμβληματικό κι αγαπημένο White Musk, στην The Body Shop μπορείς να βρεις και όλη την αρωματική οικογένεια!

Read More

And More