Το επόμενο signature άρωμά σου ίσως να το βρεις στο φαρμακείο!

Έχουμε συνηθίσει να αναζητάμε αρώματα σε καταστήματα καλλυντικών αλλά τα τελευταία χρόνια το φαρμακείο είναι ένας άλλος χώρος που μπορείς να κάνεις το beauty shopping σου και να βρεις ακριβώς όλα όσα θέλεις! Ακόμη και το άρωμα που θα γίνει το signature σου γιατί κάθε φορά που θα το φοράς θα παίρνεις τα καλύτερα κομπλιμέντα.

Το L’Erborario, λοιπόν, είναι ένα ιταλικό brand με μερικές υπέροχες μυρωδιές ενώ μόλις προστέθηκε στη συλλογή μια ακόμη αρωματική σειρά, την Albero di Giada και μας καλεί σε ένα ταξίδι ψυχικής και πνευματικής ισορροπίας! Δροσερές νότες Περγαμόντου με αισθησιακές πινελιές από κίτρινο Τριαντάφυλλο και εξωτική Βερβένα παντρεύονται σε ένα  άρωμα διάφανο και γοητευτικό.

Σύμφωνα με το  Feng Shui  το Albero di Giada ή αλλιώς «φυτό της τύχης» έχει την ικανότητα να συγκεντρώνει θετική ενέργεια και να την αποδίδει στο περιβάλλον του. Το όνομά του προέρχεται από το χρώμα των φύλλων του, το λαμπερό πράσινο  του πολύτιμου Νεφρίτη. Φυτό με απλή και αρμονική ομορφιά, φύλλα πράσινα σαν σπάνια πετράδια και άνθη μικρά λευκά  σαν αστέρια που σε χαλαρώνει!

Ανακάλυψε τα τέσσερα μοναδικά προϊόντα της σειράς Albero di Giada: το άρωμα, το αφρόλουτρο, το γαλάκτωμα σώματος, το τζελ καθαρισμού και αφέσου στη φρέσκια, δροσερή και αέρινη αύρα του!

 

Read More

And More