To huge beauty νέο: η Origins ξανά στην Ελλάδα και αυτά είναι τα προϊόντα που πρέπει να επενδύσεις (για αρχή)!

Στην καθημερινότητα μιας beauty editor υπάρχουν νέα που της περνούν αδιάφορα, της φτιάχνουν το κέφι και άλλα που την υπερενθουσιάζουν. Τόσο που θα μπορούσαν να μαζευτούν όλες οι beauty editors και να στήσουν μια γιορτή!

Αυτό το beauty νέο ανήκει οπωσδήποτε στην τρίτη κατηγορία και είμαι σίγουρη πως όχι μόνο τα δικά μου ράφια στο μπάνιο έχουν γεμίσει με καλλυντικά Origins. Γιατί ναι, η Origins επέστρεψε στην Ελλάδα!

Το brand που συνδυάζει το σωστό και το cool, που βασίζει τις συνθέσεις των καλλυντικών της σε φυσικά στατιστικά και μας μύησε στον όρο του Mix and Mask χροοοοοοοοοονια πριν το multi-masking γίνει trend ήρθε στην Ελλάδα και θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

Ιδανικά, θα ήθελα να σε πάρω από το χέρι και να πάμε μαζί για beauty shopping για να ανακαλύψουμε ένα προς ένα τα προϊόντα αλλά κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο (κυρίως γιατί στα ράφια του μπάνιου μου έχουν εγκατασταθεί ήδη όλα τα Origins και δεν χωράνε άλλα). Αντ’αυτού, λοιπόν, μέσα από αυτό το άρθρο θα σε συστήσω στα παγκόσμια best sellers!

Για την καθημερινή σου περιποίηση…

H σειρά Ginzing είναι μια από τις best seller σειρές της Origins με fan ανά τον κόσμο και θα καταλάβεις το γιατί όταν την δοκιμάσεις. Αγαπημένα μου προϊόντα από την σειρά που δίνει ενέργεια στην επιδερμίδα και έχει αυτό το χαρακτηριστικό πορτοκαλί στη συσκευασία είναι η κρέμα ματιών, GinZing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff
που σε βγάζει από διλήμματα. Γιατί; Προορίζεται και για τους μαύρους κύκλους και για τις σακούλες και άρα δεν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στο ένα ή στο άλλο. Μάλιστα, στη σύνθεσή της έχει ένα ελαφρύ ιριδίζον χρώμα που αντανακλά το φως με αποτέλεσμα τα μάτια σου να δείχνουν τόσο ξεκούραστα σαν να βρίσκεσαι σε διακοπές (κι ας έγραφες μέχρι τις 3 το πρωί #storyofmylife)! Δεύτερο μαγικό προϊόν της σειράς και must have το Energy- Boosting Moisturizing, μια ενυδατική προσώπου με SPF40 και ελαφρύ χρώμα που σου εξασφαλίζει λάμψη, ομοιοχρωμία και επίσης ξεκούραστη όψη. Bonus: μπορείς να κάνεις skip την αντηλιακή σου και το foundation αν δεν έχεις ιδιαίτερη ανάγκη από κάλυψη!

Οι διάσημες μάσκες Origins…

Όπως σου είπα, η Origins είναι διάσημη για τις μάσκες προσώπου και στα Sephora θα βρεις εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Ως beauty editor σου, όμως, επίτρεψέ μου να σου κάνω μια-δύο (ok, τρεις!) προτάσεις με τις επίσης best seller μάσκες!

Στην μαύρη συσκευασία θα βρεις την Clear Improvement. Μία μάσκα Eνεργού Άνθρακα που λειτουργεί ως “μαγνήτης” που αποβάλλει την περιβαλλοντική ρύπανση και απελευθερώνει τους πόρους της επιδερμίδας. Χαρίζει στην επιδερμίδα φωτεινότητα και πολύ απαλή αίσθηση, με κύριο συστατικό το White China Clay (aka λευκή άργιλο από την Κίνα). Θα την λατρέψεις ειδικά αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα!

Αν δεν σου αρέσει να κοιμάσαι μόνη σου, η DrinkUp Intensive Overnight Mask στην πράσινη συσκευασία δεν θα το επιτρέψει να γίνει! Πρόκειται για μια μάσκα εντατικής ενυδάτωσης για νυχτερινή περιποίηση, που χαρίζει άμεση και πλουσια ενυδάτωση ενώ βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τα επίπεδα φυσικής υγρασίας της. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται αμέσως σε βάθος και δείχνει άμεσα πιο λαμπερή. Με έλαιο από Βερίκοκο και Avocado εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ενυδάτωση και απαλότητα. Κατάλληλη για ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες αλλά και για το καλοκαίρι που η επιδερμίδα μας ταλαιπωρείται τόσο από τον ήλιο και το αλάτι. Μην κλείσεις βαλίτσες αν δεν την συμπεριλάβεις!

Θυμάσαι που σου είπα ότι η Origins συνδυάζει το σωστό με το cool; Φυσικά, λοιπόν, και στη συλλογή της θα είχε μια σειρά αφιερωμένη στους millennials η οποία φυσικά (δις!) θα είχε αυτό το millennial pink χρώμα. Από την σειρά αγαπώ την Original Skin Retexturizing Mask που είναι multitasking-multimasking! Μία μάσκα 2-σε-1 με Ροζ Άργιλο που αποτοξινώνει την επιδερμίδα και απολεπίζει απαλά, βελτιώνοντας την υφή του δέρματος και ενισχύοντας τη λαμπερή όψη. Η κρεμώδης και απαλή υφή της καθαρίζει σε βάθος και απελευθερώνει τους πόρους ενώ παράλληλα, με ήπιο τρόπο χαρίζει απολέπιση και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Κατάλληλη για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες.

Επόμενο αντανακλαστικό βήμα αφού διαβάσεις αυτό το άρθρο: κλείσε υπολογιστή και πήγαινε στο κοντινότερο Sephora ή συνέχισε το σερφάρισμά σου και το shopping σου εδώ στην σελίδα των Sephora!

PS: φυσικά και περιμένω feedback όταν τις δοκιμάσεις!

Read More

And More