Το μουσείο της Nivea στο Σύνταγμα!

Φέτος είναι η χρονιά που η Nivea κλείνει 100 ολόκληρα χρόνια! Με αφορμή αυτή τη γιορτή οι εκπλήξεις που ετοίμασε η Nivea για εμάς είναι πολλές (και πίστεψέ με δεν σταματούν εδώ!). Το καλοκαίρι είδαμε το πρώτο spa δίπλα στη θάλασσα με την υπογραφή Nivea ενώ για το Φθινόπωρο η Nivea κατέβηκε στο κέντρο και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα για να στήσει το Nivea Blue Mile, το κινητό μουσείο της εταιρίας.

Το κινητό μουσείο της Nivea βρισκόταν στο Σύνταγμα από τις 15 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου και ήταν ανοιχτό στο κοινό ενώ την ίδια στιγμή μοιράζονταν εκατοντάδες δείγματα προϊόντων. Τις μέρες αυτές περισσότερα από 10.000 άτομα δήλωσαν συμμετοχή στην κλήρωση για μια Nivea Vespa η οποία… περίμενε υπομονετικά στον χώρο για τον νέο της κάτοχο.

Η Νivea κλήρωσε μια Vespa την οποία διεκδίκησαν πάνω από 10.000 άτομα

Όσοι βρέθηκαν στο Σύνταγμα τις ημέρες εκείνες έγραψαν και αφιερώσεις για την αγαπημένη του εταιρία

Το φιλανθρωπικό προφίλ της Nivea

Κι επειδή η NIVEA 100 χρόνια τώρα έχει μάθει να μοιράζεται την επιτυχία της με το κοινό και να ανταποδίδει την αγάπη που λαμβάνει, στο πλαίσιο της παρουσίας του NIVEA Blue Mile στην Πλατεία Συντάγματος οι επισκέπτες κλήθηκαν να ενισχύσουν τους σκοπούς των Παιδικών Χωριών SOS, με τη συμπαράσταση της NIVEA. Έτσι, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την προσφορά του κοινού, διπλασιάστηκαν από τη NIVEA, εγκαινιάζοντας έτσι μια νέα συνεργασία αγάπης.

Αν δεν είχες την ευκαιρία να δεις το κινητό μουσείο της Nivea κάνε κλικ εδώ και μάθε όλα όσα θες για τα 100 χρόνια της εταιρίας!

Read More

And More