Το μυστικό της Ciara για super λαμπερή επιδερμίδα είναι κάτι που βάζει και στο μωρό της!

Μπορεί το όνομά της να μην γράφεται κάθε τόσο στις beauty στήλες, όπως ας πούμε της Kim Kardashian, αλλά αν έπρεπε να βγάλω μια δεκάδα με stars που έχουν υπέροχη επιδερμίδα, η Ciara θα βρισκόταν στις πρώτες θέσεις!

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, με το υπερφανταστικό (και όχι μόνο!) δέρμα, μίλησε στο Allure και αποκάλυψε το μυστικό της επιδερμίδας της.

“Πλένω το πρόσωπό μου δύο φορές την ημέρα. Η δερματολόγος μου, Sebena Toor, έχει φτιάξει αυτό το πολύ cool καθαριστικό προσώπου οπότε πλένω το πρόσωπό μου με το Anti-Aging Foaming Cleanser καθημερινά. Έπειτα, βάζω πάντα ενυδατική. Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά η Cetapphil Moisturizing Lotion είναι πολύ καλή! Την χρησιμοποιώ στον εαυτό μου, την βάζω και στο μωρό μου. Και δεδομένου ότι πλένω το πρόσωπό μου συχνά, η Cataphil μου εξασφαλίζει το γεγονός ότι δεν θα αφυδατωθεί. Επίσης, σε βοηθάει πάρα πολύ αν έχεις εκτεθεί πολύ στον ήλιο. Έκανα πολύ ηλιοθεραπεία τελευταία και η μύτη μου άρχισε να ξεφλουδίζει κι εγώ ήμουν κάπως ok με την Cataphil ενυδατική μου θα λυθεί! Πράγματι, την έβαλα τοπικά και το πρόβλημα λύθηκε!”.

H Cetaphil κοστίζει περίπου 16 λίρες και δυστυχώς δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Επίσης (δυστυχώς!) δεν μπορείς να την παραγγείλεις ακόμη online, οπότε μπορεί να φτάσει στα χέρια σου μόνο αν κάποιος δικός σου ταξιδέψει στο εξωτερικό. Ή μπορείς απλώς να κάνεις κλικ εδώ και να δεις τις δικές μας ενυδατικές προσώπου που είναι ιδανικές ακόμη και για τις λιπαρές επιδερμίδες. Plus: δεν γυαλίζουν!

Read More

And More