Το νέο συλλεκτικό Aromatics Elixir της Clinique!

Στον πάγκο της Clinique θα βρεις δύο βασικά αρώματα τα οποία έχεις σίγουρα φορέσει για μια συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή σου. Το ένα είναι το Happy… το άρωμα της εφηβείας μου το οποίο όπου και όποτε το μυρίσω με ταξιδεύει πίσω στον χρόνο! Το άλλο είναι το Aromatics Elixir: ένα άρωμα που φέτος κλείνει 40 χρόνια, ανανεώνεται και αποκτά συλλεκτικό packaging!

Η ιστορία του Aromatics Elixir…


Πνευματικό παιδί της συνιδρύτριας της Clinique, Carol Phillips, το AROMATICS ELIXIR απέκτησε το δικό του όραμα να γίνει κάτι περισσότερο από μόνο ένα απλό άρωμα. Η Carol Phillips συνεργάστηκε με τον master IFF αρωματοποιό, Bernard Chant, για τη δημιουργία του. Και οι δύο μαζί στόχευαν να δημιουργήσουν ένα άρωμα που ήταν περισσότερο μια εμπειρία, ένα συναίσθημα, μια μεταμόρφωση παρά ένα άρωμα. Το concept του Chant απαιτούσε την πιο φινετσάτη παλέτα συστατικών από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων της Αιτής, Βουλγαρίας, Ινδίας. Μετά από 2 χρόνια, παρουσίασε τη σύνθεση στην Carol Phillips που ενέκρινε το άρωμα αμέσως!

Μέχρι και σήμερα, το Aromatics Elixir συνεχίζει να κερδίζει το θαυμασμό για τον Chant και αυτούς που τον διαδέχτηκαν στο έργο του. Εκείνη την εποχή η Clinique σχεδίαζε τάσεις και πολεμούσε έναντι του κομφορμισμού με το floral σχέδιο που είχε την υπογραφή του αρώματος με νότες από Τριαντάφυλλο, Πατσουλί , Σανδαλόξυλο και Χαμομήλι. Η επιτυχία του το καθορίζει καταλύτη για την μεγάλη δημοτικότητα της αίσθησης του floral-patchouli.

Λανσάρεται τώρα το συλλεκτικό Aromatics Elixir!

Aυτό είναι το πρώτο μπουκάλι του αρώματος της Clinique

Kαι αυτή είναι η ειδική έκδοση του Aromatics Elixir Special 40th Anniversary Collection που βρίσκεται τώρα στα καταστήματα! Πόσο θα σου κοστίσει; Η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι €102.00 τα 100ml.

Read More

And More