To party της Kate Moss και της Rimmel. Δες το βίντεο!

Η Kate Moss είναι fashion icon. Λογικό, λοιπόν, κάθε εμφάνισή της να γίνεται statement. Αυτή τη φορά, όμως, η Kate έκανε μια από τις best of εμφανίσεις της ως εκλεκτή καλεσμένη στο party που δόθηκε από την βρετανική εταιρία καλλυντικών Rimmel.

Η Kate έκλεισε φέτος δέκα χρόνια συνεργασίας με την Rimmel και αυτό από μόνο του ήταν μια πολύ καλή αφορμή για party. Το party έγινε στο Battersea Power Station όπου και η Kate έφτασε με ελικόπτερο την στιγμή που οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι έβλεπαν την άφιξή της μέσα από μεγάλες οθόνες προβολής (ναι, ναι! Αυτά συμβαίνουν όταν είσαι η Kate!).

Eκείνη, για μια ακόμη φορά παρέδωσε μαθήματα στιλ παιρνώντας μας ξεκάθαρα το μήνυμα: “Less is more, κορίτσια!”. Στο μακιγιάζ της, ο κανόνας ήταν ο ίδιος: κόκκινα χείλη, mascara στα μάτια και όμορφες γυαλάδες κάτω από τα κόκαλα των ζυγωματικών (έχω τα tips από τον Δημήτρη Γιαννέτο για να το πετύχουμε κι εμείς! Θα τα δεις σε επόμενο how to).

Επειδή, όμως, την Kate δεν χορταίνουμε ποτέ όσο κι αν την δούμε, ορίστε κι ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για την συνεργασία της με την Rimmel και δίνει beauty tips!

΄

Read More

And More