Το πρώτο άρωμα Louis Vuitton είναι γεγονός! Πώς θα μυρίζει!

Είναι η beauty είδηση της ημέρας αν όχι του μήνα! Αυτή που θα μας φέρει πιο κοντά στην αγορά ενός LV θαύματος χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία…

Κορίτσια! Μετά τον Elie Saab τώρα και ο οίκος Louis Vuitton μπαίνει στην αγορά της αρωματοποιίας και μάλιστα πολύ δυναμικά γιατί ποια δεν θα σπεύσει να αγοράσει ένα άρωμα LV μόλις κυκλοφορήσει; Ρητορική ερώτηση! Πάμε παρακάτω, λοιπόν, με όλα τα απαραίτητα info:

Έμαθα ότι ο οίκος για την δημιουργία του νέου αρώματος έχει προσλάβει τον Jacques Cavallier- Belletrud, μια από τις πιο διάσημες “μύτες” παγκοσμίος. Μάλιστα, ο Jacques έχει βάλει την υπογραφή του σε πολλά διάσημα αρώματα όπως το Issey Miyake L’Eau d’Issey, το Classique του Jean Paul Gaultier, το Stella της Stella McCartney, και το Midnight Poison του Christian Dior.

Ο αρωματοποιός που προσέλαβε ο οίκος για το νέο άρωμα Louis Vuitton

Πώς λες να μυρίζει το νέο Louis Vuitton άρωμα;
Ο Marc Jacobs, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, τουλάχιστον μέχρι να γίνει επισήμως η όποια μεταγραφή στον οίκο Dior, έχει ήδη κυκλοροφήσει άπειρα αρώματα τα περισσότερα εκ των οποίων floral (θυμήσου μόνο την σειρά Daisy!). Αυτό από μόνο του με βάζει σε σκέψεις ότι ενδεχομένως το νέο άρωμα να είναι επίσης floral. Τι λες; Και ποια θα ήθελες για πρόσωπο του αρώματος; Περιμένω τις ιδέες σου εδώ!

Read More

And More