Το πρώτο άρωμα Miu Miu και οι top stars που παρευρέθηκαν στο πάρτυ για το λανσάρισμά του!

Να που τελικά ο χρόνος περνάει πολύ, πολύ γρήγορα! Πριν δύο μήνες σου είχαμε γράψει εδώ αυτό το breaking new ότι ο οίκος Miu Miu επρόκειτο να λανσάρει το πρώτο του άρωμα. Και να που ο καιρός πέρασε και το άρωμα κυκλοφόρησε ήδη στο εξωτερικό.

Κι εξίσου γρήγορα πέρασαν τα χρόνια από το 1993 όταν η Miuccia Prada αποφάσισε να λανσάρει τo Miu Miu, ένα brand για κορίτσια ultra stylish, ultra έξυπνα και πολλά ακόμη… ultra που για να στο κάνω εικόνα: είναι αυτά τα κορίτσια που κάνουν τα κεφάλια να γυρίζουν προς το μέρος τους όταν μπαίνουν σε έναν χώρο!

Σήμερα, το πρώτο άρωμα του οίκου είναι γεγονός και απευθύνεται ακριβώς στα ίδια κορίτσια. Για αρχή, τσέκαρε ξανά το μπουκάλι του. Είναι γαλάζιο, ένα χρώμα που θεωρείται κάπως… αγορίστικο! Αλλά να που η Caroline Javoy, vice president του αρώματος Miu Miu, προτιμά να το περιγράφει ως anti-pink (ένα μικρό hint για να καταλάβεις για πόσο ιδιαίτερο άρωμα μιλάμε!). Εν τω μεταξύ, την περασμένη Κυριακή έγινε στο Παρίσι ένα huge party με αφορμή το λανσάρισμα αυτό και συγκεντρώθηκαν εκεί κάποια εξίσου… huge ονόματα που ήταν και αυτοί οι τυχεροί που το μύρισαν πρώτοι!

Παραπάνω ο χώρος που έγινε το πάρτυ και παρακάτω μερικά μπουκάλια από το ολοκαίνουριο-δεν-έχεις-ιδέα-πόσο-ανυπομονώ-να-φτάσει-στα-χέρια-μου-άρωμα Miu Miu.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι…


Marc Jacobs, Kate Moss και Catherine Baba


Από αριστερά: Amber Heard, Amber Valletta, Carine Roitfeld και η Stacy Martin που είναι και το πρόσωπο της καμπάνιας.

Last chance info: όπως σου είπα, το άρωμα έρχεται τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα και έχει ήδη δημιουργήσει μεγάλη προσμονή!

Read More

And More