Το συλλεκτικό άρωμα Byredo είναι αυτό που θα ζητήσουμε για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Από τότε που τα αρώματα Byredo ήρθαν στην Ελλάδα, το Gypsy Water έχει γίνει το άρωμά μου. Και δεν ξέρω αν διάλεξα αυτό το άρωμα από την μυρωδιά του ή από το όνομά του (γιατί είμαι a girl with a gypsy soul)! Εξάλλου, η φιλοσοφία των αρωμάτων Byredo είναι αυτή ακριβώς: κάθε άρωμα να μαρτυρά από τον τίτλο του μυρωδιά του. Τι γίνεται, όμως, όταν το άρωμα δεν έχει όνομα; Όταν δεν μπορεί να σε προϊδεάσει ή/και προκαταβάλει για το τι πρόκειται να μυρίσεις ανοίγοντας το μπουκάλι; Γίνεται… ότι μπορείς να νιώσεις πιο ελεύθερη και απελευθερωμένη από ποτέ, χωρίς όρια! Ακριβώς όπως οφείλει να είναι ο έρωτας!

To make a short story short, ο Creative Director της Byredo, Ben Grorham, για να γιορτάσει αυτή τη χρονιά τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αποφάσισε να επαναλανσάρει σε περιορισμένη έκδοση το ανώνυμο άρωμα που μας αφήνει ελεύθερους να κάνουμε τους δικούς μας συσχετισμούς, χωρίς σημασιολογικούς περιορισμούς. Πρόκειται για το Unnamed, το άρωμα που λανσαρίστηκε επίσης σε limited edition εκδοχή το 2016 όταν ο πιο… ινσταγκραμικός οίκος αρωματοποιίας έκλεινε τα δέκα του χρόνια και τώρα μπορούμε να το αποκτήσουμε κι εμείς!

Μέσα στο κουτί θα βρεις μια σειρά από γράμματα, αριθμούς και σημεία στίξης για να δώσεις στο άρωμα Byredo το όνομα που θα αποφασίσεις εσύ. Σαν να δημιουργείς το δικό σου, μοναδικό άρωμα!

PS: έχω το άρωμα στα χέρια μου και προσπαθώ να βρω το τέλειο άρωμα γι’ αυτό. Και είναι ότι πιο challenging και απολαυστικό έχω κάνει τελευταία.

Last chance info: τα προϊόντα BYREDO διατίθενται αποκλειστικά στο attica Golden Hall, στο attica City Link
και στο atticabeauty.gr

 

Read More

And More