Το συμπλήρωμα διατροφής που με έκανε να χάσω εκείνα τα 2-3 κιλά που με βάραιναν!

Το fitness δεν είναι η στήλη μου ούτε ξαφνικά θα με δεις (διαβάσεις!) να σου γράφω για το τι πρέπει να φας και τι να αποφύγεις αν θέλεις να αδυνατίσεις. Αλλά να που εδώ στο TLIFE έχουμε αυτή την ευελιξία να μοιραζόμαστε ελεύθερα τις ανακαλύψεις μας μαζί σου. Ειδικά, όταν αυτές οι ανακαλύψεις μπορούν να βοηθήσουν κι εσένα που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές…

Εκείνα τα κιλά που πρέπει να φύγουν: ένα σύντομο story!

Κάθε φορά περνάω έναν μακρύ χειμώνα που αντιμετωπίζω το σώμα μου σαν να μην υπάρχει. Δεν τρέφομαι σωστά, δεν βάζω ενυδατική (Ξέρω! Ξέρω! Είμαι και beauty editor!), κρύβομαι πίσω από τα χαχόλικα πουλόβερ μου. Και κάπου εκεί, έρχεται ο Μάιος, κι ας είναι όπως είναι, και ξαφνικά ανακαλύπτω εκ νέου το σώμα μου με κάμποση χαλάρωση, λίγη κυτταρίτιδα και εκείνα τα έξτρα κιλά που πήρα έναν χειμώνα ολόκληρο.

To make a long story short, το σκηνικό επαναλήφθηκε και φέτος. Μόνο που φέτος η Elancyl, ένα brand που εμπιστεύομαι και έχω στην καρδιά μου, λάνσαρε και συμπλήρωμα διατροφής, το Slim Design.

Επαναλαμβάνω: η Elancyl είναι ένα brand που εμπιστεύομαι γιατί ξέρω πόσο σημαντικό είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιείς να σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια!

Κάπως έτσι, λοιπόν, εδώ και λίγο διάστημα έχω ξεκινήσει να τα χρησιμοποιώ και δεν θα διάβαζες αυτές τις γραμμές αν δεν είχα δει διαφορά στο σώμα μου!

Το συμπλήρωμα διατροφής Slim Design της Elancyl αποτελείται κατά 95% από συστατικά φυτικής προέλευσης και δρα στον οργανισμό με τους εξής τρόπους:

1. ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Το μυστικό βρίσκεται στην σύνθεσή του. Πιο συγκεκριμένα, τα καφέ φύκη συμβάλλουν στην μείωση της αποθήκευσης λίπους και συνεπώς δρουν στην αντιμετώπιση του περιττού βάρους (είναι αυτονόητο ότι πρέπει να προσέχεις παράλληλα την διατροφή σου), ενώ το εκχύλισμα Guarana συμβάλλει στον έλεγχο του βάρους και τον μεταβολισμό των λιπών. Επίσης, πολύ σημαντικό το γεγονός ότι περιορίζει το αίσθημα της πείνας!

2. ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ!

Δεν είναι πάντα τα κιλά. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανό μας και η υφή του παίζει πολύ σημαντικό ρόλο! Τα καφέ φύκη, λοιπόν, που περιέχουν συμβάλλουν στη βελτίωση της εμφάνισης και τη σύσφιγξη του δέρματος.

3. ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Το συμπλήρωμα Slim Design της Elancyl είναι το boost που χρειάζεται το σώμα σου αλλά και ο οργανισμός σου! Έχει τονωτική δράση, κάτι που αντιληφθείς άμεσα. Πώς τονώνει; Σημείωσε: Οι βιταμίνες C, B2, , B6 συμβάλλουν στη μείωσης της κόπωσης, η βιταμίνη Β3 είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ενέργειας και της ζωτικότητας και, τέλος, το Guarana περιορίζει την κούραση.

Για το ντοκουμέντο του πράγματος: το νέο συμπλήρωμα διατροφής της Elancyl πήρε την θέση που έπρεπε, εκεί που καταλήγουν τα προϊόντα που έχουν τεσταριστεί κι έχουν πάρει την έγκριση της beauty editor, τα προϊόντα που χρησιμοποιώ καθημερινά.

PS: στο boudoir μου υπάρχει και ένα ακόμη προϊόν: ο διφασικός ορός Elancyl. Stay tuned γιατί αυτό το story έχει και συνέχεια! Για να… ζήσουμε στο σώμα που θα μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενες!

Βασική σημείωση: τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

 

Read More

And More