Το Thank you, next έγινε άρωμα!

Το “Thank U, Next” ήταν η τεράστια επιτυχία της Ariana Grande που σιγοτραγουδούσαμε ξανά και ξανά τους προηγούμενους μήνες. Από ότι φαίνεται, είναι και το άρωμα με το οποίο θα ψεκαζόμαστε ξανά και ξανά τους επόμενους!

Σύμφωνα με το U.S. Patent and Trademark Offive η τραγουδίστρια κατοχύρωσε το όνομα “Thank U, Next” στις 2 Απριλίου για να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σειρά με προϊόντα φροντίδας σώματος και αρώματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ίδια επικοινώνησε το νέο μέσω του instagram της (φυσικά!) αρκετές μέρες πριν αναρτώντας την παραπάνω εικόνα: με ροζ εσώρουχα, το signature ponytail της και το “Thank U, next” κλεισμένο μέσα σε μια ροζ καρδιά. Το άρωμα πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου και θα είναι διαθέσιμο μέσω Ulta.com.

Βεβαίως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ariana Grande κυκλοφορεί άρωμα. Το πρώτο της λανσάρισμα μας πάει πίσω στο 2015 οπότε και κυκλοφόρησε το Ari το οποίο της έφερε έσοδα 150.000.000 δολάρια! Αν συνυπολογίσεις το γεγονός ότι το “Thak U, Next” είναι ήδη επιτυχημένο λόγω τραγουδιού, φαντάζομαι ότι οι πωλήσεις (και άρα τα κέρδη της) θα εκτοξευθούν!

Η ερώτηση είναι: εσύ θα το αγόραζες χωρίς να το έχεις μυρίσει μόνο και μόνο γιατί είναι ήδη τόσο διάσημο;

 

Read More

And More