Το θέλουμε! Ο makeup artist της JLO χρησιμοποιεί… αντηλιακό για να πετύχει την sexy λάμψη της!

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μακιγιάζ στον κόσμο του Χόλιγουντ είναι αυτό της Jennifer Lopez η οποία έχει τις τέλειες λάμψεις και αυτή την ηλιοκαμμένη όψη στο πρόσωπό της, γνωστή και ως… J Glow! Το credit γι’αυτό το αποτέλεσμα πηγαίνει στον επί χρόνια προσωπικό της makeup artist, Scott Barnes.

Την εβδομάδα που πέρασε ο ίδιος φιλοξενήθηκε από την YouTube star Tati Westbrook και έκαναν μαζί ένα βίντεο με θέμα (surprise! Surprise!) το signature makeup της JLO. Εκεί συνέβη το εξής: αφού ο Scott Barnes κάλυψε όλο το πρόσωπό της με bronzer, εκείνη του μετέφερε μια ερώτηση follower από το youtube η οποία αφορούσε το αγαπημένο του προϊόν ευρείας. Προσοχή! Η απάντησή του θα σε κάνει να τρέξεις στο κοντινότερο φαρμακείο!

“Το αγαπημένο μου προϊόν φαρμακείου είναι το Neutrogena Ultra Sheer Body Mist Sunscreen SPF30. Το χρησιμοποιώ στο σώμα για να δώσω αυτή την τέλεια και πολύ sexy λάμψη!”, λέει και συνεχίζει: “Ξέχασε το setting spray της MAC! Είναι και αυτό τέλειο αλλά αυτό το αντηλιακό spray δίνει τέλεια λάμψη και είναι και πολύ καλό αφού προστατεύει την επιδερμίδα!”.

Στην φωτό παρακάτω μπορείς να δεις την λάμψη αυτή στο σώμα της Tati δευτερόλεπτα αφού ο Scott Barnes έχει εφαρμόσει το αντηλιακό το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα- ευτυχώς εντοπίσαμε εδώ!

Για να δεις το ολοκληρωμένο βίντεο πάτησε play παρακάτω!

 

Read More

And More