Το top 10 των αγαπημένων μας navy προϊόντων!

Με τόσο ήλιο και ζέστη εκεί έξω ξέρω πώς το 99% όσων διαβάζεται τώρα αυτό το άρθρο θα θέλατε να είστε θάλασσα (αν είσαι εσύ το 1% let me know!). Και επειδή, το “εκεί έξω” δεν έχει μόνο ζέστη και ήλιο αλλά και πολλές υποχρεώσεις δεν μας είναι τόσο εύκολο να τα βροντήξουμε όλα και να βουτήξουμε τα πόδια μας στο κύμα! Γι’ αυτό και λέω να σου φέρω το κύμα εδώ! 10 προϊόντα που μυρίζουν θάλασσα, ξεγνοιασιά και έχουν τις αποχρώσεις ενός navy look επιστρατεύονται για να σου φτιάξουν την διάθεση! ΄Ελα να βουτήξουμε μαζί τα πόδια μας στην θάλασσα, έστω και νοερά!


1. Νεσεσέρ της συλλεκτικής σειράς Hey Sailor από τα MAC.
2. Αντιγηραντική και καταπραϋντική κρέμα προσώπου για μετά τον ήλιο Sunleya Age Minimizing After Sun Care, Sisley. Τιμή: €154.40. Notos Galleries.
3.
Μπλε βερνίκι Nails Inc. Τιμή: €14.00. Αποκλειστικά στα Sephora.
4.
Αντηλιακό spray μαλλιών Kerastase Aqua Seal. Τιμή: €23.20. Ιδανικό για βαμμένα μαλλιά με ανταύγειες ή ξανοιγμένα. Αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια.
5. Αντιγηραντική- αντηλιακή κρέμα προσώπου με SPF30, Coppertone. Τιμή: €12.00
6.
Πούδρα λάμψης της σειράς Hey Sailor από τα MAC, απόχρωση Crew. Τιμή: €29.50
7.
Νέο άρωμα Eau Oceane, Biotherm. Τιμή: €38.50. Με χαρακτηριστικές νότες εσπεριδοειδών, το οποίο φέρει τη φρεσκάδα, τα ενυδατικά και αναζωογονητικά στοιχεία του Ωκεανού, μέσα σε ένα μπουκάλι. Εμπλουτισμένο με αρνητικά φορτισμένα ιόντα, το EAU OCÉANE προσφέρει ευεξία, αναζωογόνηση στην επιδερμίδα και πνευματική ηρεμία.
8. Κρέμα χεριών που προλαμβάνει και διορθώνει τις πανάδες, Even Better Dark Spot Correcting SPF15, Clinique. Τιμή: €36.50.
9.
Κόκκινο κραγιόν απόχρωση Crystal Red, Clarins. Τιμή: €23.40.
* Κόκκινο βερνίκι Complete Salon Manicure Sally Hansen, απόχρωση All Fired Up. Τιμή: €10.30.

Bonus info: πώς να κάνεις navy νύχια!


Έχουμε την τέλεια beauty ιδέα για να ολοκληρώσεις το navy look σου! Κάνε κλικ εδώ, ακολούθησε τα βήματα και δες πώς θα κάνεις τα παραπάνω νύχια!

Read More

And More