Το χτένισμα της Solange Knowles έγινε με κάτι που όλες έχουμε στο γραφείο!

Πριν μερικές εβδομάδες η Solange Knowles αποφάσισε να γίνει ξανθιά. Ή καλύτερα, να αποκτήσει αυτό το πολύ ιδιαίτερο peroxide blonde που είναι πολύ πιο ανοιχτό από το ξανθό. Και πριν μερικές μέρες αποφάσισε να αλλάξει και το κούρεμά της! Η αδερφή της Beyonce, λοιπόν, τώρα έχει αυτά τα μαλλιά! Αλλά πολύ περισσότερο από αυτά τα μαλλιά έχει ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο έγινε το styling. Hint: με κάτι που όλες έχουμε στο γραφείο μας ή και μπροστά μας αυτή τη στιγμή!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Solange (@saintrecords) στις

Την αλλαγή στα μαλλιά της έκανε ο hair stylist, Chuk Amos ο οποίο εξήγησε την διαδικασία στο refinery29. Και η διαδικασία έχει πολύ ενδιαφέρον οπότε… συνέχισε να διαβάζεις! “Για το νέο κούρεμα της Solange εμπνευστήκαμε από την θάλασσα και τα κοράλια αφού πρώτα μου ζήτησε ένα ολοκαίνουργιο και αρκετά πιο κονρό afro look σε σχέση με τις μακριές πλεξίδες που είχαμε πριν. Βρήκα πολύ φρέσκια αυτή την ιδέα με το κοράλι! Για να το πετύχουμε πρώτα έλουσα και έπειτα έβαλα conditioner στα μαλλιά της πριν κουρέψω τα πλαϊνά πιο κοντά για να δημιουργήσω ένα cool σχήμα που έμοιαζε με στεφάνι. ‘Επειτα, έβαλα μια κρέμα, ενυδατικό λάδι στέγνωσα τα μαλλιά μέχρι το σημείο που ήταν νωπά και έπειτα τύλιξα τις μπούκλες γύρω από ένα στιλό και έκανε πιστολάκι!”.

Κι εδώ είναι όλο το νόημα αυτού του άρθρου: αν έχεις μπούκλες τύπου άφρο ένας τρόπος να κάνεις το styling στα μαλλιά σου είναι να τυλίγεις αυτές τις μπούκλες γύρω από ένα στιλό και να φορμάρεις. Και αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό tip από όλα όσα έχουμε ακούσει τελευταία!

Αν πάλι, δεν έχεις φυσικές μπούκλες τύπου άφρο και θέλεις να αποκτήσεις για ένα διάστημα τέτοια μαλλιά (μέχρι να λουστείς, δηλαδή), δες εδώ το υπερgadget που σου εξασφαλίζει αυτό το αποτέλεσμα. Το δοκίμασα πολύ πρόσφατα!

Read More

And More