Το υπερτέλειο beauty δώρο που μετρά αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα!

Ok! Σε πρώτη φάση δεν μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς είναι αυτό που βλέπεις παραπάνω (και που θα δεις και παρακάτω για χορταστικές δόσεις!). Και αυτό που βλέπεις είναι ένα πολύ ωραίο κουτί! Το οποίο όμως, μέσα του κρύβει 24 θησαυρούς! Άσε με να σου εξηγήσω!

Το “κουτί” που βλέπεις παραπάνω λέγεται Candy-Coated Countdown, είναι της Benefit και το βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora (λογικά, όμως, θα πρέπει να βιαστείς μιας και είναι υπέροχο και ό,τι υπέροχο… εξαφανίζεται γρήγορα!). Και πάνω σε αυτό το κουτί, όπως μπορείς να δεις υπάρχουν κάποιοι αριθμοί. Ο κάθε αριθμός αντιστοιχεί σε μια μέρα του Δεκεμβρίου. Και πίσω από κάθε μέρα του Δεκεμβρίου που ανοίγεις κρύβεται ένα super προϊόν της Benefit σε mini συσκευασία. Και κάπως έτσι, η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα (που έτσι κι αλλιώς αγαπάμε να μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα!) αποκτά extra beauty ενδιαφέρον!

Το ημερολόγιο περιέχει τα ακόλουθα προϊόντα: That Gal (7,5ml), The Porefesionnal (7,5ml), Benetint (2,5ml), high Beam (2,5ml), Chachatint (2,5ml), Posietint (2,5ml), Stay Flawless (1,2g), mini They’re Real! Μάσκαρα (3g), 3 λιπ γκλος Gloss Ultra Plush Up (6,5ml), μάσκαρα «Bagdal lash Mascara» (4g), βάση μακιγιάζ «Stay don’t Stray» (2,5 ml), κονσίλερ μέτριας κάλυψης «Fakeup» (0,5 g), κρέμα ματιών «It’s Potent Eye» (3g), κρέμα προσώπου «Total Moisture Facial» (8,9g), κονσίλερ «OOh La Lift» (2,5 ml), προϊόν λάμψης προσώπου «Watt’s Up» (2,5g), σημειωματάριο ομορφιάς, μπλοκάκι σημειώσεων, συνδετήρες, ροζ πουά κορδέλα για τα μαλλιά και λαστιχάκι μαλλιών.

Read More

And More