Tom Ford Fucking Fabulous: πότε έρχεται στην Ελλάδα!

Πριν μερικούς μήνες κυκλοφόρησε ένα άρωμα το οποίο είχε το πιο επαναστατικό άρωμα από όλα όσα έχουν περάσει από τα stands των αρωματικών οίκων όλα αυτά τα χρόνια. Ο λόγος για το ολοκαίνουριο άρωμα του Tom Ford, Fucking Fabulous το οποίο είναι… f* fabulous και έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα το βρεις; Σημείωσε: από αρχές Απριλίου σε επιλεγμένα καταστήματα που διαθέτουν counter Tom Ford! Και για να ξέρεις ακριβώς τι να περιμένεις, σου παραθέτω τα ακριβή στοιχεία από το επίσημο δελτίο τύπου.

EYΘΥ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΥΠΕΡΟΧΟ.
“Είναι αναμφισβήτητα το πιο ευθύ όνομα για ένα τόσο όμορφο άρωμα. Γιατί να το περιπλέκουμε;” TOM FORD
“Συνεχώς λέω πράγματα με τον πιο απλό και άμεσο τρόπο.” TOM FORD

ΤΟ ΑΡΩΜΑ
Το Fucking Fabulous είναι ένα διαχρονικό oriental leather άρωμα που διεγείρει τις αισθήσεις και σου κόβει την ανάσα. Εκπροσωπεί τις προσωπικές στιγμές, όπου η φαντασία γίνεται πραγματικότητα. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος που μπορείς να περιγράψεις αυτό το άρωμα.

KEY INGREDIENTS
Έλαιο από πικραμύγδαλο, ρητίνη από φασόλια τόνκα, νότα από ίριδα, κασμίρ, νότα από δέρμα, έλαιο από φασκόμηλο.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Η συσκευασία των 50ml χαρακτηρίζεται από ματ μαύρο χρώμα με λευκή ετικέτα, διαθέτοντας τη μορφή ενός αρχιτεκτονικού σχεδίου από ένα πιόνι σκακιού. Το εντυπωσιακό, 250ml Decanter διαθέτει ματ μαύρη συσκευασία με λευκή ετικέτα και είναι σχεδιασμένο με άψογη δεξιοτεχνία, χαρίζοντας ένα μοναδικό κόσμημα
στον προσωπικό σας χώρο.

Ανυπομονούμε να το μυρίσουμε!

 

 

Read More

And More