Τώρα μπορούμε να έχουμε κάτι από τη λάμψη της Gigi Hadid στο πρόσωπό μας!

Είναι η εβδομάδα με τις περισσότερες θα-κυκλοφορήσω-σειρά-μακιγιάζ ανακοινώσεις. Η Victoria Bekham ανακοίνωσε ότι δημιούργησε δική της εταιρία καλλυντικών, η Chiara Ferragni το ίδιο και τώρα ήρθε η σειρά της Gigi Hadid. Ή, για να είμαστε σωστότεροι, ενός πολύ κοντινού προσώπου της Gigi Hadid!

Το νέο, λοιπόν, είναι το εξής: ο Patrick Ta, προσωπικός makeup artist της Gigi Hadid και όχι μόνο, πρόκειται να κυκλοφορήσει την δική του σειρά μακιγιάζ!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να τον ακολουθήσεις. Το αμέσως επόμενο είναι (θα συμβεί αβίαστα) ότι θα διαπιστώσεις πως όλα τα μακιγιάζ που κάνει έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς: την έντονη λάμψη σε όλο το πρόσωπο.

Αυτό που περιμένουμε, λοιπόν, από την σειρά που θα κυκλοφορήσει ο ίδιος είναι προϊόντα που θα μας φέρουν πιο κοντά σε αυτή τη λάμψη και το μακιγιάζ της Gigi Hadid! Η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου και μέχρι τότε μπορείς να αντλήσεις άφθονο makeup inspo από το μακιγιάζ του! Συγκεντρώσαμε κάποια από τα αγαπημένα μας παρακάτω!

https://www.instagram.com/p/Btw312SgLyd/

https://www.instagram.com/p/Btm2W-zAQ2_/

https://www.instagram.com/p/Bq08nSGgsLL/

 

Read More

And More