Τώρα που η Selena Gomez έχει και πάλι μακριά μαλλιά, μας δίνει tips πώς να τα φτιάξουμε!

Είτε με κοντά είτε με μακριά μαλλιά η Selena Gomez είναι μια από τις αγαπημένες μας (sorry Hailey)! Αλλά να που τώρα που αποφάσισε να πάει τα μαλλιά της σε άλλα μήκη μετά από χρόνια α) μας αρέσει ακόμη περισσότερο β) όπως μας αρέσουν και τα beauty tips που μοιράζεται μαζί μας μέσω insta stories.

Η ίδια, λοιπόν, το περασμένο βράδυ αποφάσισε να δοκιμάσει αυτό το πολύ διάσημο hcack που σε δείχνει να πέφτεις για ύπνο με πλεξίδα και το επόμενο πρωί να λύνεις και να έχεις τους τέλειους κυματισμούς στα μαλλιά σου! Έπιασε; Ας δούμε!

Στα screen shot που βλέπεις εδώ η Selena Gomez λέει τα εξής μπροστά από την κάμερα του κινητού την οποία κρατάει ο παππούς της: “Είδα αυτό το tip online και υποτίθεται ότι πιάνεις τα μαλλιά σου πλεξίδα και όταν τα λύσεις έχεις την τέλεια κοτσίδα. Για να δούμε!”.

Αμέσως μετά η Selena προσπαθεί να λύσει την πλεξίδα στα μαλλιά της και το αποτέλεσμα του beauty hack αποκαλύπτεται στο επόμενο story, ενώ το emoticon που έχει προσθέσει η Selena δείχνει ότι πράγματα δεν πήγαν τελικά τόσο καλά, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από τον παππού της όταν τον ρωτάει “Πώς σου φαίνεται” και ακούγεται η φωνή του να λέει “Nope”!

Βεβαίως, για εμάς το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο άσχημο όσο το περιγράφει η μάλλον αυστηρή με τον εαυτό της Selena και καταλήγει λέγοντας “Τα κορίτσια κοροϊδεύουν όταν μας λένε δοκιμάστε αυτό το tip. Είναι πανεύκολο και σε κάνει να δείχνεις τόσο όμορφη!”. Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν ξέρουμε κι αν έχει ακολουθήσει όλα τα βήματα ενός τέτοιου tutorial. Για παράδειγμα, σε αντίστοιχο βίντεο που είχε γυρίσει παλιότερα η YouTuber Shonagh Scott, είχε ως απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις λουστεί και να έχεις κάνει τα μαλλιά σου πιστολάκι ώστε να είναι νωπά.

Αλήθεια, εσύ έχεις δοκιμάσει αυτό το tip ποτέ ή άλλα παρόμοια που βρίσκεις στο youtube; Παρακάτω μπορείς να πατήσεις play και να κάνεις μια καλή αρχή από τώρα. Περιμένουμε τα reviews σου!

Read More

And More