Συνταγές για ένα… beauty party με φίλες!

Σπάσε το everyday beauty routine σου και ξεκίνησε την εβδομάδα σου πιο fresh και όμορφη από ποτέ. Πώς; Μια πολύ καλή ιδέα είναι να συγκεντρώσεις τις φίλες σου και να δοκιμάσετε υπέροχες DIY συνταγές της διάσημης Janice Cox, συγγραφέα τριών best sellers ομορφιάς (Natural Beauty At Home, Natural Beauty For All Seasons και Natural Beauty From The Garden).

Εμείς, δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε τρεις super εναλλακτικές για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σου!

Μάσκα μαλλιών με μέλι
Αν φαντάζεσαι ότι χρησιμοποιώντας μέλι στα μαλλιά θα έχεις σαν αποτέλεσμα τρίχες που… κολλάνε μεταξύ τους, κάνεις λάθος (κι εμείς αυτή την εντύπωση είχαμε!). Αφού λουστείς, άπλωσε στις ρίζες των μαλλιών σου μια κουταλιά μέλι κάνε ελαφρύ μασάζ κι έπειτα ξαναβάλε σαμπουάν και ξέπλυνε με άφθονο νερό. Τα μαλλιά σου θα δυναμώσουν και θα δείχνουν λεία και πολύ υγιή.

Αφρόλουτρο με μέλι
Μια ακόμη πολύ ωραία συνταγή με μέλι είναι και η εξής: ανάμειξε μισή κούπα μέλι με μισή κούπα αφρόλουτρο και μια κούπα νερό, γέμισε τη μπανιέρα σου με χλιαρό νερό και ρίξε το μείγμα μέσα. Βυθήσου εκεί και χαλάρωσε για αρκετή ώρα. Βγαίνοντας θα διαπιστώσεις ότι η επιδερμίδα σου είναι απαλή σαν μωρού και βαθιά ενυδατωμένη!

Μάσκα προσώπου με φράουλα
Ήξερες ότι οι φράουλες σε συνδυασμό με γιαούρτι αποτελούν μια φυσική μορφή σαλικυλικού οξέος (συστατικό που προκαλεί ελαφριά απολέπιση στην επιδερμίδα και περιέχεται κυρίως σε προϊόντα κατά της ακμής). Για να κάνεις τη μάσκα ανάμειξε 1/4 της κούπας γιαούρτι με 1/4 λιωμένες φράουλες και άπλωσέ το στο πρόσωπό σου για 15-20 λεπτά. Αφού ξεπλύνεις, η επιδερμίδα σου θα δείχνει ματ και αναζωογονημένη, απαλλαγμένη από κάθε ίχνος λιπαρότητας.

Read More

And More