4D Brow Lift: είσαι έτοιμη για το μεγαλύτερο trend στα φυσικά φρύδια;

Αντί προλόγου: Κάθε beauty editor πάνω σε αυτό τον κόσμο έχει τις πηγές της. Όπου πηγές, οι άνθρωποι που έχουν expertise σε συγκεκριμένους τομείς στην ομορφιά, που είναι διαβασμένοι στις νέες τάσεις και που μας τις συστήνουν στην Ελλάδα πρώτοι. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μετρημένοι στη μία παλάμη και η Άννα Αλμπάνη είναι η μια από εκείνους τους πέντε που υπάρχουν στο speed dial του κινητού μου.

Θυμάσαι ένα χρόνο πριν που όλοι έκλειναν ραντεβού για tattoo φρυδιών και για να βάλουν βλεφαρίδες- extensions; Λοιπόν, το νέο big thing στην ομορφιά (γενικά) και στα φρύδια (ειδικότερα) λέγεται 4D Brow Lift! Έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο trend ένα από εκείνα τα βράδια που χάζευα στο instagram και οι photos της @nailsgreece  ήταν τόσο εντυπωσιακές που δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους. Και από αυτά τα φρύδια, φυσικά! Η επόμενη αντανακλαστική κίνηση ήταν… δύο: α) να κλείσω ραντεβού β) να ζητήσω συνέντευξη για το θέμα από την Άννα Αλμπάνη (με αυτήν ακριβώς της σειρά).

Τι είναι το Brow Lift;
Το 4D Brow Lift, είναι μία φυσική αλλά θεαματική τεχνική ανασήκωσης φρυδιών για καλοσχηματισμένα φρύδια. Ενδείκνυται σε φρύδια άτονα ή σε τρίχες με καθοδική και ακανόνιστη φορά. Τα βασικά βήματα είναι η ανόρθωση τριχών και η μετέπειτα βαφή μακράς διαρκείας.

Πού το είδαμε πρώτη φορά;
Είναι μία μέθοδος που γίνεται πολλά χρόνια από Αφρικανές ή Αφροαμερικανές γυναίκες που είχαν πυκνά, σγουρά φρύδια χρησιμοποιώντας όμως τεχνικές- προϊόντα αμφίβολης προέλευσης και σύστασης, που θα μπορούσαν να θεωρηθούν και επικίνδυνα. Πλέον, η σύσταση πέρασε στα χέρια των ειδικών, δίνοντας μας μια ασφαλή και εξελιγμένη φόρμουλα.

Πώς μπορώ να το υιοθετήσω;
Μπορείς να έρθεις στο Perfect Touch να στο εφαρμόσουμε! Είναι μια εύκολη και ευχάριστη διαδικασία για τον πελάτη, χωρίς ενοχλήσεις.

Πόσο διαρκεί, πώς γίνεται και κάθε πότε πρέπει να το ανανεώνω;
Το αποτέλεσμα του lift διαρκεί μέχρι και 6 εβδομάδες. Η βαφή από την άλλη, κρατάει 10 μέρες, οπότε μετά αν θες, προχωράς σε νέα εφαρμογή βαψίματος. Η διαδικασία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον σχηματισμό- καθαρισμό φρυδιού, τη εφαρμογή του ειδικού gel για την ανόρθωση, τη σταθεροποίηση του σχήματος και την βαφή.

Το Brow Lift ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα;
Μπορείς να κάνεις μια πρόχειρη δοκιμή μόνος σου: πάρε ένα βουρτσάκι που θα έχεις τρίψει προηγουμένως σε σαπούνι γλυκερίνης και δώσε ανοδική φορά στα φρύδια σου. Σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα; Σου ταιριάζει; Αν ναι, τότε θα σου ταιριάζει και το brow lift.

Αν έχω λεπτά φρύδια μπορώ να υιοθετήσω το trend;
Δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα όπως σε φρύδια με περισσότερες τρίχες, καθώς ένα σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας άφορά στην ανόρθωση των φυσικών τριχών. Θεωρώ πως η αποτελεσματικότερη λύση για λεπτά φρύδια είναι το ημιμόνιμο μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/BqZXmpJA6ck/

 Πόσο κοστίζει;
Κοστίζει 45 ευρώ.

Πόση ώρα διαρκεί;
Συνολικά, μία ώρα περίπου.

Αφού το κάνω πώς θα συντηρήσω το αποτέλεσμα μετά; Πρέπει να έχω προϊόντα φρυδιών;
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα- μια κρέμα που περιέχει έλαιο argan είναι αυτή που θα χρησιμοποιείς ως after care.

Δεν είναι tattoo. Σωστά;
Όχι! Εναι μη επεμβατική τεχνική. Δεν έχει καμία σχέση με το ημιμόνιμο μακιγιάζ όπου χαράζουμε το δέρμα και εγχύουμε χρωστική.

Γίνεται και σε φρύδια με tattoo;
Γίνεται, αλλά πάλι, εξαρτάται από το είδος της τεχνικής που έχει γίνει και πόσες φυσικές τρίχες υπάρχουν.

Ποιο είναι εκείνο το συστατικό που επιτυγχάνει την ανόρθωση;
Η σύσταση του gel που εφαρμόζεται. To gel είναι απαλλαγμένο από επικίνδυνα συστατικά, λειτουργεί ευεργετικά στο βάθος της τρίχας των φρυδιών και του δέρματος, καθώς η σύσταση των προϊόντων που χρησιμοποιούνται είναι εμπλουτισμένη με κερατίνη και φυτικά έλαια, όπως η αλόη.

Γιατί λέγεται brow lift; Προσφέρει ανορθωμένα χαρακτηριστικά γενικά;
Ακριβώς. Δίνει ένταση στο βλέμμα και μοιάζει πιο νεανικό και ξεκούραστο.

Θα το έβλεπες για όλες τις ηλικίες;
Βέβαια, αρκεί να σου ταιριάζει!

Είναι σε κάποια περίπτωση απαγορευτικό; Και αν ναι, σε ποια;
Δεν συστήνεται σε άτομα με δερματικές ασθένειες, τραύμα του δέρματος, εκδορές, εγκαύματα ή πρήξιμο στη γύρω περιοχή των φρυδιών.

Για σούπερ σέξι ανορθωμένο βλέμμα, με τι να το συνδυάσω; Με βλεφαρίδες- extensions, ίσως;
Μπορείς βεβαίως, αν θες να δώσεις έξτρα ένταση στο βλέμμα σου. Αν είσαι του πιο απλού και natural look, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα lash lift που θα δείχνει τις βλεφαρίδες σου καμπυλωτές, πυκνές, και πλούσιες.

https://www.instagram.com/p/BnBzJHAHyxU/

Είσαι εκείνη που εισάγει πολλά trends στην Ελλάδα! Ποιο είναι το επόμενο big thing, λοιπόν;
Ξεκάθαρα είναι η επιστροφή στη φυσική ομορφιά. Στον μινιμαλισμό, που τόσο αγαπούν οι Γάλλοι. Γι’ αυτό και θα δεις ότι οι εφαρμογές που αναδεικνύουν τα φυσικά χαρακτηριστικά χωρίς δραστικές αλλαγές και μόνιμα αποτελέσματα, κερδίζουν συνεχώς έδαφος.

 

Read More

And More