9 διάσημες σε πείθουν να κάνεις καρέ (ακόμη και αν δεν το είχες σκεφτεί ποτέ)!

Το καρέ είναι τόσο big thing αυτές τις μέρες που έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτεται: αν δεν έχεις καρέ, δεν έχεις στιλ! Οπότε, αν η καρδιά σου ανήκει στα μακριά (η δική μου ναι) και δεν θέλεις τίποτα να σε βάλει σε πειρασμό, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΡΑ!

Η προειδοποίηση ήταν σαφής και συνεχίζω: το καρέ είναι εκείνο το κούρεμα που θα σου δώσει στιλ σε dt. Ή, για να στο πω αλλιώς, αν έχεις καρέ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο με το στιλ σου. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε εννιά Ελληνίδες που έκοψαν τα μαλλιά τους και θα σε πείσουν να κάνεις το ίδιο.

Το καρέ που καταλήγει λίγο πάνω από τους ώμους, όπως της Τατιάνας Στεφανίδου, είναι μια all time classic και chic επιλογή. Επίσης, θα σε βολέψουν ιδιαίτερα αν έχεις ίσια μαλλιά οπότε και δεν θα χρειάζεσαι styling, ενώ από την άλλη θα μπορείς εύκολα να διαφοροποιήσεις το look σου παίζοντας με την χωρίστρα. Και μια ακόμη συμβουλή: αν το καρέ σου έχει ένα μήκος και είναι ίσιο, παίξε με με μερικά highlights για τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/BnyjpnSHBzM/?taken-by=vickykaya_

Go short or go home! Ένα blunt cut καρέ που φτάνει μέχρι το σαγόνι σου είναι από τις πιο αγαπημένες μας επιλογές. Θα σου πηγαίνει ιδιαίτερα αν έχεις λεπτά χαρακτηριστικά όπως η Βίκυ Καγιά και μαλλιά χωρίς υπερβολικό όγκο.

Η βαθιά και πλούσια φράντζα λειτουργεί σαν κορνίζα στο πρόσωπό σου και κάνει τα χαρακτηριστικά σου να δείχνουν πιο έντονα και δυναμικά ακριβώς όπως της Κατερίνας Παπουτσάκη.

https://www.instagram.com/p/Bk2yaVAnozt/?hl=el&taken-by=nadiaboule

Το αγαπημένο μας beauty combo: κοντό καρέ και wet hair! Η Νάντια Μπουλέ μας αρέσει πολύ με το κοντό καρέ της και είναι από τα it girls που μας φέρνουν πιο κοντά στο καρέ.

https://www.instagram.com/p/Bmkvq_OBHou/?hl=el&taken-by=marakiiliaki

Η Μαρία Ηλιάκη ήταν από τις πρώτες που επέλεξε κοντό καρέ. Μάλιστα, ο προσωπικός της κομμωτής και φίλος, Βασίλης Διαμαντόπουλος, επιμένει στα ακόμη πιο κοντά μήκη και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνες!

https://www.instagram.com/p/BnUDGIqlzC9/?hl=el&taken-by=mairiboo

Καρέ στα σγουρά; Yes, please! Για να μοιράσεις τους όγκους σε όλο το κεφάλι σέταρέ το με μερικές αφέλειες και οπωσδήποτε άνισα τελειώματα όπως έκανε η Μαίρη Συνατσάκη.

https://www.instagram.com/p/BnrTGB2jwxj/?hl=el&taken-by=katken85

Αν φοβάσαι τις μεγάλες αλλαγές επίλεξε αρχικά σε ένα μακρύ και edgy καρέ με πιο μακριά μήκη στο μπροστινό μέρος. Από μπροστά τα μαλλιά σου θα δείχνουν πιο μακριά και όταν πια τα συνηθίσεις μπορείς να αφαιρέσεις λίγους ακόμη πόντους. BTW: Η Κατερίνα Καινούργιου μας αρέσει πολύ με αυτά τα μαλλιά!

https://www.instagram.com/p/BoEKx5ABD2-/?hl=el&taken-by=ioannatri

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι η απόδειξη ότι ένα καρέ μπορεί να “ανοίξει” το πρόσωπό σου και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου. Αν έχεις καστανά μαλλιά κάνε μερικά highlights και χτένισέ τα σε κυματισμούς. Θα “γράφουν” πλούσια και υπέροχα!

View this post on Instagram

#new #summerlook

A post shared by Eugenia Manolides (@manolidoue) on

Η Ευγενία Μανωλίδου ανέκαθεν αγαπούσε τα κοντά μήκη αλλά αυτή είναι η πιο κοντή εκδοχή καρέ με την οποία την έχουμε δει. Επίλεξε να κόψεις ένα αντίστοιχο μήκος με πιο κοντή φράντζα σε σχέση με τα υπόλοιπα μαλλιά αν έχεις μακρόστενο πρόσωπο.

Read More

And More