Austin Butler: Είναι ο νέος παγκόσμιος ambassador του YSL Beauty

Ο οίκος YSL Beauty ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συνεργασία του με τον Austin Butler, τον παγκόσμιο Ambassador του νέου αρώματος MYSLF, ενός σύγχρονου οράματος της αρρενωπότητας. “Ήταν τιμή μου που μου ζητήθηκε να γίνω μέλος της οικογένειας YSL Beauty”, λέει ο Austin Butler. “Τα τελευταία χρόνια μίλησα με ανθρώπους που γνώριζαν τον Yves Saint Laurent. Έσπασε τους κώδικες. Ήταν επαναστάτης και λατρεύω αυτό το χαρακτηριστικό του. Νιώθω προνομιούχος που είμαι πλέον μέρος της κληρονομιάς που ξεκίνησε.”

Ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Αμερικανός ανερχόμενος σταρ έχει ήδη συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο διάσημους σκηνοθέτες Quentin Tarantino, Baz Luhrmann, Jim Jarmusch, και πιο πρόσφατα Jeff Nichols και Denis Villeneuve για τα επερχόμενα The Bikeriders και Dune: Part Two αντίστοιχα. Η εξαιρετική του ερμηνεία στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία Elvis, έδειξε τη μοναδική του ικανότητα να απεικονίζει έναν περίπλοκο, συναρπαστικό χαρακτήρα – τόσο ως άντρα όσο και ως θρύλο. Η τριετής σκληρή δουλειά του αναγνωρίστηκε με μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, μια Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο BAFTA Α’ Ανδρικού Ρόλου μεταξύ άλλων.

“Ο Austin αγκαλιάζει πλήρως όλες τις διαφορετικές πτυχές του. Ευαίσθητος και αυθεντικός. Σίγουρος, αλλά προσιτός. Ανεπιτήδευτος, αλλά πολύπλοκος. Κανείς δε θα μπορούσε να ενσαρκώσει το άρωμα MYSLF με πιο αυθεντικό τρόπο. Κανείς δε θα μπορούσε να αποτελέσει πιο συναρπαστική φωνή για τo statement της σύγχρονης αρρενωπότητας του οίκου YSL Beauty. “Αναζητώντας μια φιγούρα που θα ενσαρκώνει το όραμα της YSL Beauty για τη νέα αρρενωπότητα, δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη επιλογή για εμάς από τον Austin Butler. Τόσο ως καλλιτέχνης όσο και ως άνθρωπος, ενσαρκώνει τις αξίες που εκφράζει ο οίκος μέσω του MYSLF, μιας σύγχρονης αναπαράστασης του τί σημαίνει να είσαι άντρας. Αγκαλιάζοντας τις πολλές πτυχές του. Ανταποκρίνεται στην ατομικότητά του, γενναιόδωρα, χωρίς να απολογείται. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε τον Austin Butler ως τον νεότερο Ambassador αρώματος του οίκου YSL Beauty” τονίζει ο Stephan Bezy, Διεθνής Γενικός Διευθυντής, YSL Beauty. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YSL Beauty Official (@yslbeauty)

Η καμπάνια είναι μια κινηματογραφική έκρηξη. Μια συνάντηση δύο αξιοθαύμαστων, βραβευμένων νέων ταλέντων, στο πρώτο τους διαφημιστικό project. Του Austin Butler και της βραβευμένης με Χρυσό Φοίνικα για την ταινία Titane, Julia Ducournau, μιας από τις πιο πολλά υποσχόμενες σκηνοθέτιδες της γενιάς της, γνωστή για τις δυνατές και αφιλτράριστες εικόνες της. Γυρισμένη με μια εντυπωσιακή και τολμηρή αισθητική που αποπνέει τους οπτικούς κώδικες της πολυτέλειας και της ομορφιάς, η ταινία – που αλλάζει συνεχώς σχήμα και δυναμική – αφηγείται μια ιστορία με έντονο το στοιχείο του συναισθήματος, καθώς ο Austin Butler ενσαρκώνει όλες τις διαφορετικές πτυχές του εαυτού του.

Η έντυπη καμπάνια φωτογραφήθηκε από την Νεοϋορκέζα φωτογράφο Gray Sorrenti: “Για μένα η αρρενωπότητα ορίζεται από την αυτοπεποίθηση, τη λεπτότητα, την ευγένεια και την κομψότητα. Τα οποία C1 – Internal use ενσαρκώνει ιδανικά ο Austin. Η συνεργασία μαζί του ήταν μια μεγάλη εμπειρία. Ήταν ανοιχτόμυαλος, γενναιόδωρος και πολύ διασκεδαστικός. Η φωτογράφιση μαζί του ήταν πραγματικά πάρα πολύ ευχάριστη.”

Read More

And More