Chanel FW24: Τα beauty looks στο runway του οίκου είναι η επιτομή της κομψότητας

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ολοκληρώνεται σήμερα και ο οίκος Chanel παρουσίασε την κολεξιόν για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2024 με αέρα της Γαλλικής Ριβιέρας με υπερμεγέθη καπέλα και την πιο δροσερή όψη ever. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα που παίρνει η φύση την ώρα που βγαίνει ο ήλιος. 

Reuters

Η επιδερμίδα είναι άψογη, τα ζυγωματικά τονισμένα με blush σε κρεμώδη μορφή και τα χείλη απαλά χάρη στο απαλό lip balm με χρώμα. Η λεπτομέρεια που αξίζει να προσέξεις είναι το highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού που χαρίζει στο βλέμμα τη λάμψη του πρωινού. 

Reuters

Το χρώμα δεν έλειψε όμως χάρη στη σκιές σε μπλε και τιρκουάζ αποχρώσεις στην εσωτερική γωνία του ματιού που προσφέρει ένταση στα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα looks. Είναι το μοναδικό twist στο minimal make up που προτείνει για την επόμενη σεζόν ο οίκος.

Photo by Francois Durand/Getty Images

Τα μαλλιά είναι μαζεμένα σε chic χαμηλές αλογοουρές πιασμένες με τους κλασικούς, αγαπημένους και iconic μαύρους φιόγκους και τη λευκή καμέλια που είναι το έμβλημα της Chanel. Μην ξεχνάς ότι οι φιόγκοι είναι η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς που είδαμε και στο show της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι.  

Κεντρική photo: Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Read More

And More