Chanel Haute Couture S/S 24: Οι celebrities με τα ωραιότερα και πιο κομψά beauty looks

Το show της Chanel Haute Couture για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 πραγματοποιήθηκε στο με την designer του οίκου Virginie Viard να παρουσιάζει στις δημιουργίες εμπνευσμένες από το χορό.

Όσον αφορά στα beauty looks που είδαμε ο φιόγκος στα μαλλιά πρωταγωνιστεί και πάλι αποδεικνύοντας ότι παραμένει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. 

Στην πρώτη σειρά βρέθηκαν celebrities που υιοθέτησαν τα πιο κομψά και σοφιστικέ looks ενώ η ambassador του οίκου Margaret Qualley να γίνεται viral. Τα χείλη της είναι διακριτικά τονισμένα με κόκκινο κραγιόν ενώ το half-up της στολισμένο με ένα ασπρόμαυρο μαντήλι του οίκου δεμένο φιόγκο φυσικά. 

Lucy Boynton: Με ρετρό διάθεση ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή. Τα χείλη της έχουν την απόλυτη orange απόχρωση. Το βλέμμα της είναι έντονο χάρη στο winged liner και τη μπλε, σκούρα σκιά και τα ζυγωματικά της “ανθισμένα”.  

Νaomi Campbell: Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα σε μια sleek αλογοουρά. Στα μάτια η shimmer, παστέλ σκιά είναι απλά τέλεια όπως και το αγαπημένο της nude στα χείλη. 

Charlotte Casiraghi: Έχει κληρονομήσει την κομψότητα της μητέρας της και σε κάθε εμφάνιση μας τη θυμίζει ακόμη περισσότερο. Στο show υιοθέτησε το απόλυτο parissiene chic beauty look με κόκκινο κραγιόν και ανεπιτήδευτο hairstyle στο bob της. 

Caroline Demaigret: Nude make up και οι απίθανες french bangs στις οποίες παραμένει πιστή εδώ και χρόνια. 

Ιman  Perez: Το βλέμμα της είναι εντυπωσιακό χάρη στο around winged liner που συνδυάζεται άψογα με το κόκκινο κραγιόν της. 

Photos: Courtesy of Chanel 

 

 

 

Read More

And More