Dolce & Gabanna, Missoni, Ferragamo και Jil Sander: Δημιούργησαν beauty looks που θα συζητηθούν πολύ

Η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο συνεχίζεται και σειρά είχαν οι Dolce & Gabbana, Missoni, Ferragamo και Jil Sander, μεταξύ άλλων, να παρουσιάσουν τις κολεξιόν του για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024. Και όσον αφορά στα beauty looks που προτείνουν το σίγουρο είναι ότι θα συζητηθούν πολύ. 

Η αλήθεια είναι πως είδαμε μια έντονη στροφή προς τον μινιμαλισμό ενώ το eyeliner την επόμενη σεζόν έχει την τιμητική του. Στους Dolce & Gabbana είναι εμπνευσμένο από τις Σισιλιάνες ενώ στη Jil Sander έχει γεωμετρική όψη με punk διάθεση. Στον Ferragamo επιστρέφει ένα trend που αγαπούν πολύ τα it girls ενώ στον Missoni μια 70’s απόχρωση στα χείλη θα σε εντυπωσιάσει. 

Reuters

Dolce & Gabbana: Τα μαλλιά είναι πιασμένα σε χαμηλό, περίτεχνο κότσο που θυμίζει γυναίκες στη Σικελία τα 60’s. Συνδυάζεται με eyeliner look όπου το flick είναι έντονο και παραπέμπει στις stars της Τσινετσιτά. 

Photo by Pietro D’Aprano/Getty Images

Missoni: Κυματιστά και ανεπιτήδευτα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και wet φινίρισμα. Λαμπερή όψη στα χείλη με μια πορτοκαλί υποψία που θυμίζει 70’s επαναστάτριες. Το highlighter στο πιο ψηλό σημείο και η φυσική λάμψη στην επιδερμίδα είναι οι λεπτομέρειες που θα δεις πολύ την επόμενη σεζόν. 

Photo by Arnold Jerocki/Getty Images

Ferragamo: Bleached eyebrows και πάλι. Αν και πρόκειται για την πιο εξεζητημένη τάση οι experts την προτείνουν και πάλι. Την έχουν αγαπήσει πολύ super models και it girls. Στον Ferragamo τα ξανοιγμένα φρύδια συνδυάζονται με ένα ροδακινί λιπ γκλος και την ίδια ακριβώς απόχρωση στα ζυγωματικά αλλά ιδιαίτερα διακριτική και σχεδόν διάφανη. 

Photo by Ferda Demir/Getty Images

Jil Sander: Γεωμετρικά, σχεδιασμένο περίγραμμα με μαύρο khol. Neo-punk και με ένταση που τονίζει το βλέμμα μοναδικά, είναι μια πρόταση κατάλληλη μόνο για τις τολμηρές. 

Read More

And More