Dramatic lips, λάμψεις με 80’s αναφορές και soft glam: Τα beauty looks που ξεχώρισαν την 3η ημέρα της Couture Week

Η Haute Couture Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται και οι εκπλήξεις μαζί. Τα beauty looks που είδαμε στα shows των Valentino, Ellie Saab, Victor & Rolf και Zuhair Murad κινήθηκαν ανάμεσα στο dramatic, το soft glam, το 80’s με γενναίες δόσεις shimmer και το απόλυτο nude. 

Κράτησε λοιπόν σημειώσεις γιατί είναι τα μεγαλύτερα trends της επόμενης σεζόν που μπορείς να υιοθετήσεις αμέσως τώρα. 

Reuters 

Στον οίκο Valentino η Kaia Gerber άνοιξε το show. Το make up look της είναι classy και χωρίς υπερβολές αλλά ταυτόχρονα εκείνο μπορείς να υιοθετήσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Τα χείλη έχουν ουδέτερο χρώμα και τα μάτια το τέλειο soft smoky eye σε γήινες αποχρώσεις. 

Victor VIRGILE Gamma-Rapho/Getty Images

Victor & Rolf: Mεταλλικό φινίρισμα στα χείλη, έντονο shimmer στα ζυγωματικά αλλά και στην εσωτερική γωνία του ματιού ενώ το βλέμμα τονίζεται με τις iconic παστέλ σκιές. Η λεπτομέρεια όμως τους beauty look που “φωνάζει” 80’s είναι αναμφισβήτητα τα πολύ σγουρά μαλλιά. Κι αν αναρωτιέσαι τι σου θυμίζει θα σου λύσω την απορία: Την πρωταγωνίστρια της iconic ταινίας “Flashdance”, Jennifer Beals. 

Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Zuhair Murad: Dramatic χείλη, καθαρό βλέμμα και τα μαλλιά μαζεμένα σφιχτά σε low bun. Το rouge noir κραγιόν επιστρέφει για να χαρίσει στο make up look την πιο γοητευτική και “σκοτεινή” πινελιά. 

Reuters

Elie Saab: Χρυσή σκιά στα βλέφαρα matchy με τις δημιουργίες του οίκου, άψογη επιδερμίδα και nude απόχρωση στα χείλη συνδυάζονται με το αυστηρό bun με χωρίστρα στη μέση. 

Read More

And More