Fendi roll! Στο show του ιταλικού οίκου είδαμε ένα χτένισμα που δεν έχουμε δει ποτέ!

Photo: @getty

Στα fashion shows έχουμε δει τα μακιγιάζ και τα μαλλιά να επαναλαμβάνονται με μικρές διαφοροποιήσεις κάθε φορά. Αλλά να που στο τελευταίο του show ο οίκος Fendi μας έδειξε ένα πραγματικά διαφορετικό χτένισμα που θα το θυμόμαστε για καιρό ακόμη. Πρόκειται για το Fendi roll, όπως το βάφτισε ο δημιουργός του, Sam McKngiht και αντλεί την έμπνευσή του από το cannoli, ένα παραδοσιακό γλυκό.

Τι πρέπει να έχουν, όμως, τα μαλλιά σου για να κινούνται στην λογική των Fendi roll; Πρέπει να έχουν χωρίστρα στη μέση, να είναι sleek και να καταλήγουν σε  roll χαμηλά στον αυχένα. Σημείωση: το roll δεν είναι απαραίτητο να είναι ένα συγκεκριμένο αλλά μπορεί να είναι πέντε- έξι κάθετα roll το ένα πλάι στο άλλο, κάποια οριζόντια και πλάγια roll και πάει λέγοντας.

“Συνεχίσαμε το αναπάντεχο elegance της προηγούμενης σεζόν και αποφασίσαμε να πιάσουμε και πάλι τα μαλλιά μόνο που αυτή τη φορά ήταν εμπνευσμένα από 30’s rolls σε μυριάδες σχήματα και μεγέθη. Η βασική πηγή έμπνευσης ήταν μια φωτογραφία της ηθοποιού Merle Oberon από τα 30’s αλά ιδωμένη από τη ματιά της σύγχρονης γυναίκας”, είπε ο Sam Mc Knight στην αμερικάνικη Vogue. 

 

 

  Photo: @Sam Mc Knight

Τι λες; Θα το δοκιμάσεις;

 

Read More

And More