Giorgio Armani: Στο show της επόμενης σεζόν είδαμε το 20’s beauty look που αξίζει βραβείο

Στο show του Giorgio Armani για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 τα beauty looks που είδαμε έρχονται από άλλη εποχή. Θυμίζουν έντονα φιγούρες των 20′ s αλλά με μια μεταμοντέρνα αισθητική και λεπτομέρειες που θα λατρέψεις. 

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Τα μαλλιά θυμίζουν γλυπτά και stars του old Hollywood, με απίθανους κυματισμούς και εξαιρετικά λαμπερό φινίρισμα. 

Reuters

Το ρετρό χτένισμα συνδυάζεται με μπλε περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο και spider εφέ στις βλεφαρίδες. Η επιδερμίδα μοιάζει αλαβάστρινη ενώ τα χείλη είναι απαλά σαν ροζ τριαντάφυλλα. Χωρίς δεύτερη σκέψη είναι το ωραιότερο trend που έχουμε δει μέχρι τώρα που αξίζει βραβείο.

Photos credits: @Armanibeauty

Τα πάντα είναι δυναμικά: τα χρώματα, οι αισθήσεις, τα συναισθήματα. Αυτή τη σεζόν η έντονη κίνηση είναι πανταχού παρούσα. Εμφανίζεται σε ολόκληρες επιφάνειες, δημιουργώντας κυματιστές πλέξεις σε διάφορες αποχρώσεις και μεταλλικές λάμψεις, που χαρίζουν πολύτιμη χροιά στους μοβ, πράσινους και λευκούς τόνους που κυριαρχούν τη νύχτα.

Το beauty look από τη Hiromi Ueda

«Το μακιγιάζ αυτής της σεζόν παίζει με το χρώμα δημιουργώντας ένα look που ολοκληρώνει την παλέτα αυτής της συλλογής με τα πολύτιμα μοβ και τα φωτεινά λευκά. Τα μάτια σχηματίζονται με φωτεινές πινελιές, ενώ οι έντονες μαύρες βλεφαρίδες χαρίζουν μια
αίσθηση κομψότητας. Το μακιγιάζ ολοκληρώνεται με τέλεια ροζ μάγουλα και χείλη.»

Photos credits: @Armanibeauty

ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΩΠΟ

Η προετοιμασία της επιδερμίδας γίνεται με την Crema Nera Light Cream. Με τα Power Fabric+ Foundation και Concealer επιτυγχάνεται ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Τα μάγουλα φωτίζονται με το Fluid Sheer στην απόχρωση 8, το οποίο χαρίζει μία απαλή ροζ απόχρωση. Στη συνέχεια εφαρμόζεται στη ζώνη Τ του προσώπου η Power Fabric + Ultra Longwear Setting Powder, έτσι ώστε να επιτευχθεί ένα ματ φινίρισμα.

Photos credits: @Armanibeauty

ΜΑΤΙΑ

Το σχήμα των ματιών τονίζεται με το Eyes to Kill Eyeliner. Οι βλεφαρίδες αποκτούν με την Eyes to Kill Mascara σε μαύρο, η οποία ειδικά για τις ανάγκες του show αναμίχθηκε με μπλε και πράσινα χρώματα.

ΧΕΙΛΗ

Τα χείλη διατηρούνται φρέσκα και φυσικά με το Lip Power στην απόχρωση 502. Η παγκόσμια πρέσβειρα του οίκου Giorgio Armani beauty, Cate Blanchett, έδωσε το παρών στο show. 

Photos credits: @Armanibeauty

Κεντρική photo: Reuters

Read More

And More