Glazed Blush:  Είναι η πιο ζουμερή τάση της χρονιάς

Ο όρος “glazed” έχει πάρει μία από τις πρώτες θέσεις στα make up trends εδώ και αρκετούς μήνες. Υπεύθυνη είναι η Hailey Bieber με το εμβληματικό και viral “glazed donut skin” που θέλει το δέρμα να γυαλίζει υπερβολικά και να αποπνέει μια έντονη αίσθηση δροσιάς και υγείας ταυτόχρονα. Το trend προεκτάθηκε στα χείλη και τα νύχια. 

Και τώρα έρχεται ένα ακόμη trend που κάνει θραύση στο TikTok και είναι ότι πιο ζουμερό και δροσερό έχεις δει τελευταία. Πρόκειται για το glazed blush που θέλει τα ζυγωματικά, αυτή τη φορά, να πρωταγωνιστούν με το πιο λαμπερό εφέ ever. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Η Bieber ήταν από τις πρώτες που το υιοθέτησαν ενώ οι celebrities make up artists με τον Patrick Ta να πρωτοστατεί, δημιούργησαν απίθανα looks. 

Κι αναρωτιέσαι πως ακριβώς θα το πετύχεις μπορείς να δεις όλες τις λεπτομέρειες στη συνέχεια. 

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι μπορείς να επιλέξεις την ένταση που θέλεις να δημιουργήσεις. Θα χρειαστείς ένα blush σε μορφή κρέμας, ιδανικά σε έντονη ροζ απόχρωση και στη συνέχεια ένα υγρό highlighter. Απλώνεις το blush με τα δάχτυλα κάνοντας πολύ καλό blending. Προσθέτεις μικρή ποσότητα αν θέλεις να είναι πιο ζωηρό. Συνεχίζεις με το highlighter που εφαρμόζεις στο πιο ψηλό σημείο των ζυγωματικών, ιδανικά με ένα πλατύ πινέλο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Τα απαραίτητα προϊόντα 

Chanel No 1 de Chanel Lip & Cheek Balm, Red Camellia 

Kylie Cosmetics Lip and Cheek Glow Balm, Hot Pink

RMS Lip2Cheek, Beloved 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAM VO GLOW SKIN (@namvo)

H make up artist Nam Vo σου δείχνει τον επαγγελματικό και ταυτόχρονα πανεύκολο τρόπο να το δημιουργήσεις. Η λεπτομέρεια που θέλω να προσέξεις είναι ότι η expert αναμειγνύει το blush με το highlighter στο χέρι της και το απλώνει στα ζυγωματικά με γρήγορες, κυκλικές κινήσεις. Είναι ο πιο έξυπνος τρόπος ώστε να μην χάσεις την ένταση του χρώματος όταν κάνεις το layering. 

@melissa.hurkman

Πώς το συνδυάζεις: Στις πρωινές εμφανίσεις αφήνεις nude τα βλέφαρα και τα χείλη με ματ φινίρισμα. Στις βραδινές και επίσημες μπορείς να απλώσεις shimmer σκιές στα μάτια ακολουθώντας τους ίδιους τόνους με το blush. Σύμφωνα με τους ειδικούς δεν υπάρχουν κανόνες, σωστό ή λάθος. Ακολουθείς απλά το ένστικτο και τη διάθεση σου. 

 

 

Read More

And More