Louis Vuitton: Τα μακριά, ανεπιτήδευτα μαλλιά έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και το αξεσουάρ είναι εκκεντρικό και out of space

H Louis Vuitton έκλεισε την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι με τον Nicolas Ghesquiere να παρουσιάζει μία από τις ωραιότερες συλλογές των τελευταίων σεζόν.  Αν και ο ίδιος δεν δίνει πλέον συνεντεύξεις και δεν αποκαλύπτει την έμπνευση του, οι αναφορές στο διάστημα με τις “φόρμες” σε ασημί χρώμα και η τσάντα σε σχήμα αυγού “Alien” μιλούν από μόνα τους.

Το sportswear συναντά τη φουτουριστική αισθητική με τα beauty looks να είναι ανεπιτήδευτα μεν αλλά με εκκεντρικά αξεσουάρ που παραπέμπουν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.  

Photo by Francois Durand/Getty Images

Τα μαλλιά είναι ανεπιτήδευτα, μακριά, φυσικά και χωρίς υπερβολικό styling ή εξεζητημένα updos. Το make up look, από την άλλη, είναι δροσερό με highlighter στο πιο ψηλό σημείο των ζυγωματικών και ένα ίχνος ροζ απόχρωσης στα χείλη. 

Photo by Francois Durand/Getty Images

Το “αξεσουάρ” είναι ένα μεταλλικό, ελαστικό πλέγμα που καλύπτει τα μάτια σαν μάσκα και κρατά τα μαλλιά στη θέση τους. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε “μεταμοντέρνο headband” κατάλληλο για τις τολμηρές μόνο. 

Read More

And More