MTV VMAs Awards: Τα ωραιότερα beauty looks

Χθες το βράδυ στο Brooklyn πραγματοποιήθηκαν τα MTV Video Music Awards 2021 και οι celebrities πάτησαν το κόκκινο χαλί υιοθετώντας απίθανα beauty looks κάνοντας για μια ακόμη φορά τους fans να ουρλιάζουν από τη χαρά τους. Κάποιες, όπως για παράδειγμα η Jennifer Lopez ήρθαν απευθείας από το Φεστιβάλ της Βενετίας έχοντας πάντα στο πλάι τους hairtylists, make up και nail artists ώστε να δημιουργήσουν τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ, μαλλιά και μανικιούρ αφού γνωρίζουν πως θα συζητηθούν πολύ. 

Κι αν αναρωτιέστε ποια ήταν τα ωραιότερα δείτε στη συνέχεια. 

Camila Cabello: Ωδή στο στο ροζ. Με συγκλονιστικό eye make up look και πολύ μακριά, sleek πλεξούδα που δημιούργησε ο δικός μας Δημήτρης Γιαννέτος.

Splash

Billie Eilish: Η ωραιότερη της εμφάνιση. Με nude make up look και τέλειο shag με αφέλειες. Το platinum blonde της ταιριάζει πολύ. 

Kourtney Kardashian: Λαμπερή στο πλάι του αγαπημένου της υιοθέτησε ένα εμβληματικό 90’s hairstyle και μακιγιάζ σε γήινους τόνους. 

Jennifer Lopez: Η βασίλισσα του nude τη χθεσινή βραδιά εμφανίστηκε με smoky eye look και το εμβληματικό της λαμπερό beige στα χείλη. Τα μαλλιά της επανήλθαν στον αγαπημένο της μήκος και κυματισμούς με τη βοήθεια του αγαπημένου της hairtylist Chris Appleton.

Doja Cat: Ιριδίζουσες αποχρώσεις στα μάτια και matchy τούφες στα μαλλιά. 

Olivia Rodrigo: Με διακριτικό cat eye και sleek μαλλιά με χωρίστρα στη μέση. 

Megan Fox: Έντονο cat eye, wet hair look και περίγραμμα στα χείλη. 

@ash_kholm

Normani: Με ψηλή, σφιχτή πλεξούδα, τέλειο eye make up look και nude χείλη με σκούρο περίγραμμα. 

Photos: Splash/Getty 

Read More

And More