Milan Fashion Week: Τα πιο εντυπωσιακά beauty trends της σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024

Η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο ξεκίνησε δυναμικά και με εντυπωσιακά beauty looks που έχουν ήδη γίνει viral. Tom Ford, Prada, Emporio Armani, Moschino και Maison Margiela, είναι οι οίκοι παρουσίασαν ήδη τις νέες δημιουργίες. Και η αλήθεια είναι πως πρόκειται από τις πιο εντυπωσιακές που έχουμε δει τελευταία. Και όσον αφορά στις beauty τάσεις, τα looks είναι ανατρεπτικά αλλά και glam chic. Αρκεί να δεις στη συνέχεια και να επιλέξεις εκείνα που μπορείς να αντιγράψεις αμέσως τώρα.  

Prada 

Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada Beauty (@pradabeauty)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada Beauty (@pradabeauty)

Το headband είναι η τάση που θα κυριεύσει την επόμενη σεζόν και στον οίκο Prada κάλυπτε τα μαλλιά με τον πιο εξεζητημένο τρόπο. Το βλέμμα τονίστηκε με σκιά σε πορτοκαλί τόνο αλλά την διαφορά κάνει το gloss φινίρισμα που δημιουργεί ένα edgy εφέ. Παράλληλα το κόκκινο κραγιόν επανέρχεται στο προσκήνιο όπως και τα nude αλλά super ενυδατωμένα χείλη. 

 Emporio Armani 

Reuters

Headband και πάλι αλλά στην ρετρό μορφή του. Θα το επαναλάβω: Τα μαντήλια, οι κορδέλες αλλά και τα σφιχτά headbands είναι η μεγαλύτερη τάση της επόμενης σεζόν. Και στον οίκο Emporio Amani τα μαντήλια στα μαλλιά θυμίζουν stars του old Hollywood σε διακοπές τους στο Capri. 

Reuters

Soft Glam make up και 70’s hair look: Είναι ο συνδυασμός που θα δεις παντού. Τα ζυγωματικά τονίζονται με ροζ, έντονο χρώμα. Η πιο διακριτικό απόχρωση του γκρι απλώνεται στα βλέφαρα και τα χείλη μένουν “γυμνά”. Τα μαλλιά είναι ανεπιτήδευτα, με ανέμελες curtain bangs και ασύμμετρο shag. 

Photo by Daniele Venturelli WireImage

Το bob συνεχίζει να είναι trend και την επόμενη σεζόν φτάνει μέχρι το πηγούνι, έχει χωρίστρα στη μέση και απόλυτα sleek ύφος. 

Tom Ford

Reuters

Reuters

70’s μαλλιά που αποπνέουν δυναμισμό και μεγάλα γυαλιά ηλίου κάτω από το οποία κρύβεται το πιο θηλυκό και μυστηριώδες smokey eyes look. 

Photo by Rosdiana Ciaravolo/Getty Images

Ο Tom Ford επαναφέρει στο προσκήνιο τη μαύρη σκιά που απλώνεται τόσο στο κινητό όσο και το κάτω βλέφαρο. Κι όμως, προτείνει το συγκεκριμένο μακιγιάζ για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι αφήνοντας στην άκρη τον κανόνα που θέλει να είναι αποκλειστικά και μόνο χειμωνιάτικο. 

Moschino 

Photo by Arnold Jerocki/Getty Images

Vintage eyeliner flick, ροζ χείλη και σκιά. Είναι η πιο σέξι και ρετρό εκδοχή του Barbiecore που μπορείς να υιοθετήσεις άμεσα. 

Photo by Arnold Jerocki/Getty Images

Ombre χείλη και η λεπτομέρεια στη φράντζα που λατρέψαμε. Τα 90’s συνεχίζουν να εμπνέουν και το σκούρο περίγραμμα επιστρέφει. Όσο μεγαλύτερη είναι η αντίθεση του περιγράμματος με το κραγιόν τόσο το καλύτερο. 

Maigon Margiela 

Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Το απόλυτο ανδρόγυνο look συνδυάζει το no makeup make up με το slicked bach hairstyle. 

Κεντρική photo: Reuters

 

 

 

Read More

And More