New York Fashion Week: Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν

Η Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 ολοκληρώθηκε. Και ήρθε η στιγμή να σου αποκαλύψω τις τάσεις που έχουν ήδη ξεχωρίσει. Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα hairstyles και το μακιγιάζ που θα δεις παντού την επόμενη σεζόν ένα έχω να σου πω: To minimal και το soft glam πρωταγωνιστούν. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι experts στα παρασκήνια ήταν συγκρατημένοι όσον αφορά στα εξεζητημένα looks και τις ακραίες προτάσεις. 

Το δέρμα είναι λαμπερό. Μάτια χείλη και ζυγωματικά είναι nude ή τονισμένα με το κλασικό, αιώνιο κόκκινο κραγιόν. Τα μαλλιά είναι ανεπιτήδευτα και φυσικά από τη μία αλλά και στολισμένα περίτεχνα με κορδέλες που παραπέμπουν σε μπαλαρίνες ή vintage φιγούρες. 

Δεν μένει παρά να δεις τα trends στη συνέχεια και να επιλέξεις εκείνα που μπορείς να υιοθετήσεις αμέσως τώρα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAROLINA HERRERA (@carolinaherrera)

Carolina Herrera: To κόκκινο αλλά και η burgundy απόχρωση κραγιόν πρωταγωνιστούν και σφραγίζουν το σοφιστικέ look που είδαμε στον γνωστό οίκο. Η επιδερμίδα παραμένει φυσική αλλά λαμπερή. Τα μάτια είναι nude όπως και τα ζυγωματικά που σημαίνει ότι σημείο αναφοράς είναι αποκλειστικά και μόνο τα έντονα χείλη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Siriano (@csiriano)

Christian Siriano: Ρομαντικά και αιθέρια τα beauty looks ταιριάζουν απόλυτα με τις δημιουργίες του οίκου. Τα μαλλιά είναι μαζεμένα και πλεγμένα ενώ με περίτεχνο τρόπο αναβαθμίζονται χάρη στις κορδέλες σε παστέλ απόχρωση που θυμίζουν εκείνες των πουέντ. Οι hairstylist στα παρασκήνια τις χαρακτήρισαν ballerina ribbon και αυτό είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το trend που θα πρωταγωνιστήσει πολύ σύντομα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Kors (@michaelkors)

Michael Kors: Λάμψη και πάλι λάμψη όπως ακριβώς οι χρυσές δημιουργίες του. Το highlighter γίνεται ο βασικός σύμμαχος και απλώνεται διακριτικά στο πιο ψηλό σημείο των ζυγωματικών. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALTUZARRA (@altuzarra)

Altuzarra: Το ballerina look έχει την τιμητική του και τα χαμηλά buns βρίσκονται για άλλη μια σεζόν στο προσκήνιο. O hairstylist Jawara με την ομάδα του δημιούργησαν απλούς χαμηλούς κότσους, στριφογυρίζοντας την αλογοουρά και αφήνοντας τις άκρες ελεύθερες. 

 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tory Burch (@toryburch)

Tory Burch: Το μακιγιάζ είναι απόλυτα nude και το clean girl look απογειώνεται με τα μαζεμένα προς τα πίσω μαλλιά σε minimal αλογοουρές. Υπάρχει όμως η λεπτομέρεια που επιβάλλεται να δεις μιας και τα αξεσουάρ μαλλιών είναι συγκλονιστικά και χαρίζουν το glam twist που χρειάζεσαι.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LaQuan Smith — Designer (@laquan_smith)

LaQuan Smith: Το grunge επιστρέφει με make up looks που θυμίζουν την Julia Fox και τα αγαπημένα της smudge eye make up looks. Τα μαλλιά είναι ίσια, με χωρίστρα στη μέση και 70’s διάθεση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Wu (@jasonwu)

Jason Wu: Τα μαλλιά είναι wet, sleek και μοιάζουν με γλυπτό. Η χωρίστρα είναι βαθιά στο πλάι καλύπτοντας το μέτωπο ενώ το μακιγιάζ ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με glossy φινίρισμα στα βλέφαρα σε γήινους τόνους. 

Reuters

Love Shack Fancy: Ο ρομαντισμός επικρατεί την επόμενη άνοιξη και οι φιόγκοι από τούλι στην απόχρωση της λεβάντας που είδαμε στο συγκεκριμένο fashion show το αποδεικνύουν. Στερεώνουν την χαλαρή αλογοουρά στο πλάι και πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα hairstyles στην εβδομάδα μόδας. 

 

Read More

And More