Paris Fashion Week: τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ και μαλλιά για την σεζόν fall/winter 2021

Ο μήνας μόδας για την επόμενη σεζόν (aka fall/winter 2021) φτάνει στο τέλος του με το Παρίσι να παίρνει τη σκυτάλη, εδώ που επί της ουσίας χτυπά η καρδιά της μόδας αφού εδώ έχουν την έδρα τους οι μεγαλύτεροι οίκοι. 

Κι εδώ, λοιπόν, τα smudged μακιγιάζ, οι εντάσεις στα μάτια και τα glam makeup συνεχίστηκαν δηλώνοντας την διάθεσή μας για πολυτέλεια, την διάθεσή μας να φροντίσουμε περισσότερο τους εαυτούς μας και να δημιουργήσουμε πιο θεαματικά beauty looks μετά από τόσους μήνες καραντίνας. 

Η Pat McGrath, ο Peter Philips, ο Sam McKnight και ο Guido Palau ήταν μερικοί μόνο από τους κορυφαίους beauty experts που έδωσαν το παρών σε αυτή τη γιορτή της μόδας και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας μακιγιάζ και μαλλιά!

Paco Rabbane: έντονο ρουζ και κυματισμοί 

@pacorabbane 

Το μακιγιάζ στα κορίτσια του Paco Rabbane έκανε τα κορίτσια να δείχνουν σαν να γύρισαν μόλις από μια βόλτα στην εξοχή και αυτό χάρη κυρίως στο ρουζ το οποίο η Pat McGrath άπλωσε σε γενναίες δόσεις με οριζόντια διάθεση μέχρι περίπου τα αυτιά ενώ τα μαλλιά ήταν χτενισμένα σε messy κυματισμούς. 

Chanel: blunt cut αφέλειες

@chanel

Οι βαριές και έντονες αφέλειες ήταν παντού στο Paris fashion week και ο οίκος Chanel επιβεβαίωσε πως θα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις. Όσο για το μακιγιάζ, η Lucia Pica δημιούργησε ένα έντονο smokey eye περιμετρικά των ματιών που μπορεί να “κλείδωνε” εσκεμμένα το σχήμα τους αλλά τόνιζε, ταυτόχρονα, και το χρώμα των ματιών. 

@luciapicaofficial

Balmain: bleached φρύδια 

Κάθε μοντέλο στο show του οίκου Balmain ξάνοιξε τα φρύδια του πριν ανέβει στο catwalk προκειμένου να πλαισιώσει έτσι την… αεροδυναμική διάθεση του show. Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ο Sam McKnight στο instagram του η λέξη “aerodynamic” έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην δημιουργία κάθε look και λέμε κάθε look γιατί τα χτενίσματα ήταν πολλά και διαφορετικά: από κοτσίδες μέχρι pixie cut και πλεξίδες. 

 Dior: ανολοκλήρωτα smokey eyes 

@peterphilipsmakeup

Αυτό το μακιγιάζ που έγινε από τον υπέροχο Peter Philips συνδύαζε δύο καινοτομίες σε ένα look: αρχικά τα μάτια δεν ντύθηκαν σε όλο τους το κινητό βλέφαρο με μια έντονη και βαριά σκιά παρά μόνο στις εξωτερικές και εσωτερικές γωνίες όπου ο καλλιτεχνικός διευθυντής για το μακιγιάζ του οίκου Dior φόρεσε στα μοντέλα το Dior Mono Couleur Couture στην απόχρωση #098 Black Bow Matte μόνο στις εξωτερικές γωνίες. 

Giambattista Valli: πέρλες στα μαλλιά και χρώμα στα μάτια 

@giambattistavalliparis

Ένα από τα πιο αιθέρια beauty looks που έγιναν από την makeup artist Helene Vasnier που χειρίστηκε τα προϊόντα μακιγιάζ σαν να ήταν τέμπερες και δημιούργησε υπέροχες εντάσεις γύρω από τα μάτια αλλά και από τον hair stylist Odile Gilbert που έβαλε πέρλες στα μαλλιά των μοντέλων. Τα αξεσουάρ μαλλιών με πέρλες, μάλιστα, είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις στα μαλλιά και για αυτή την άνοιξη!

Versace: μάτια- ουράνιο τόξο 

@gigihadid 

Για καναδυό μέρες η Gigi Hadid έκρυβε τα μαλλιά της κάτω από έναν σκούφο για να μας αποκαλύψει το νέο της ginger χρώμα στο show του οίκου Versace. Και το νέο της χρώμα έκανε και την τέλεια αντίθεση με αυτή την έντονη μπλε σκιά που απλώθηκε στα μάτια με οριζόντια και ελαφρώς σχιστή διάθεση θυμίζοντας περισσότερο ουράνιο τόξο. Το credit για το μακιγιάζ πηγαίνει στην Pat McGrath. 

Loewe: tucked bob

@loewe

Δύο από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στον κόσμο της ομορφιάς ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν αυτό το ρετρό look. Η makeup artist Pat McGrath τόνισε την επιδερμίδα με λάμψεις και taupe αποχρώσεις στα μάτια ενώ ο Guido Palau δημιούργησε ένα faux bob γυρίζοντας τις άκρες των μαλλιών προς τα μέσα και δημιουργώντας μια ωραία καμπύλη. 

 

 

 

 

Read More

And More