Smoky hair: αυτό θα είναι το πιο hot χρώμα μαλλιών για το ’21 σύμφωνα με ένα κορυφαίο hair brand

Μας αρέσει πολύ να αναζητάμε νέα trends γιατί με τον τρόπο αυτό ανανεωνόμαστε! Και επειδή ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που μας δημιουργεί περισσότερο από κάθε άλλον αυτή την ανάγκη, αυτό εδώ το hair trend έφτασε στη ζωή μας την πιο κατάλληλη στιγμή! Λέγεται smoky hair και σύμφωνα με την L’Oreal Professionnel που είναι ένα από τα κορυφαία brands μαλλιών θα είναι η μεγαλύτερη τάση στο χρώμα!

Τι ακριβώς, όμως, είναι το smoky hair; Σου μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες για να μην χάσεις ούτε λέξη!

Η L’Oréal Professionnel Paris, η νο1 μάρκα στην επαγγελματική περιποίηση μαλλιών, παρουσιάζει το Smoky Hair, τη νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών, μαζί με επτά νέες αποχρώσεις στις επαγγελματικές βαφές Majirel & Inoa, που ήδη έχουν δοκιμάσει και λατρέψει εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο.

Εμπνευσμένη από το smoky μακιγιάζ ματιών, η τεχνική του Smoky Hair δημιουργεί ένα εντυπωσιακό ντεγκραντάρισμα ψυχρών αποχρώσεων στα μαλλιά, απόλυτα εξατομικευμένο για τις ανάγκες κάθε γυναίκας, που μόνο ένας L’Oréal Pro Colorist θα μπορούσε να φέρει εις πέρας.

Το αποτέλεσμα; Μοναδικά επαγγελματικά looks με μαλλιά πολυδιάστατα και λαμπερά, που αναδεικνύουν την προσωπικότητα κάθε γυναίκας. 

Κάθε εξατομικευμένο look έχει δημιουργηθεί από τους L’Oréal Pro Colorists, με την εφαρμογή 2-3 προσαρμοσμένων αποχρώσεων από την πιο σκούρα στις ρίζες, στις πιο ανοιχτές στα μήκη και τις άκρες, αναμειγνύοντας τις διαφορετικές αποχρώσεις μεταξύ τους στα σημεία που ενώνονται.

Τώρα που το έβαλες στη λίστα με τα αγαπημένα σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις το ραντεβού σου στα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel Paris.

Read More

And More