The supermodel lip! Το μολύβι χειλιών επέστρεψε και πρέπει να είναι σκούρο

Τα 90’s ήταν η δεκαετία των top model και των Spice Girls. Και κάπου εκεί ανάμεσα υπήρχε κάτι κοινό για όλους: το σκούρο καφέ μολύβι που οριοθετούσε τα χείλη, πάντα τέσσερις- πέντε τόνους πιο σκούρο από το επίσης καφέ μολύβι με την glossy επιφάνεια από πάνω. 

@victoriabeckham

Όπως έχουμε ξαναπεί, όμως, τα 90’s με όλες τις signature τάσεις που κουβαλούσαν μαζί τους (από τα ψηλόμεσα jeans μέχρι τα scrunchie) επιστρέφουν ξανά και ξανά και αυτό που μόλις έκανε την άφιξή του ως super hot makeup trend είναι το σκούρο περίγραμμα στα χείλη. 

@cindycrawford 

Πράγματι, εκεί που είχαμε ξεχάσει παντελώς το μολύβι χειλιών ως κατηγορία προϊόντος, όχι μόνο επανήλθε αλλά πρωταγωνιστεί! Ωστόσο, για να φέρεις το “supermodel lip” όπως κάνει καριέρα το trend από τα 90’s στο σήμερα ο τρόπος που θα το υιοθετήσεις πρέπει να είναι διαφορετικός. Ενώ στα 90’s το σκούρο μολύβι ήταν τέσσερις- πέντε τόνους πιο σκούρο από το κραγιόν το οποίο θα φορούσαμε και το περίγραμμα ήταν τόσο ξεκάθαρο ώστε έμοιαζε περισσότερο με στεφάνι γύρω από τα χείλη, το 2021 το καφέ μολύβι που θα επιλέξουμε αρκεί να είναι δύο- τρεις τόνους πιο σκούρο ενώ θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία στο blending, δηλαδή να σβήσουμε σωστά το περίγραμμα χειλιών μέσα στο κραγιόν (ή και το αντίστροφο) έτσι ώστε να μην φαίνεται που ξεκινά το ένα και πού σταματά το άλλο. 

Επίσης, μια άλλη τεχνική για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα είναι να χρησιμοποιήσεις ένα σκούρο μολύβι ελαφρώς πλάγια ώστε να σχηματίσεις το περίγραμμα των χειλιών σου, προεκτείνοντας αν θες ελάχιστα από τις εξωτερικές γωνίες και να γεμίσεις την επιφάνειά τους μέχρι ενός σημείου. Έπειτα, με ένα nude κραγιόν και ένα λεπτό πινελάκι να γεμίσεις το κέντρο και αφού κάνεις blending να προσθέσεις το lip gloss ως τελικό βήμα. 

Καφέ μολύβια που θα φέρουν στα χείλη σου τα 90’s

Couvrance Duo Levres And Contour Crayon απόχρωση 02 Intense, Avene, €14.40

Colour Elixir Lip Liner, απόχρωση no 16 Brown and Bold, Max Factor, €6.46

Lip Pencil, απόχρωση Spice, MAC, €12.60

The supermodel lip: σύγχρονα μακιγιάζ για να εμπνευστείς 

Παρακάτω όλα τα σύγχρονα μακιγιάζ με πρωταγωνιστή το σκούρο περίγραμμα χειλιών για να δεις, να εμπνευστείς και να αντιγράψεις!

Bella Hadid

@bellahadid 

Η Bella Hadid λατρεύει τα 90’s οπότε ήταν κάπως αναμενόμενο ότι θα ήταν από τις πρώτες που θα υιοθετούσαν αυτό το makeup trend! Το περίγραμμα των χειλιών της δεν είναι παρά δύο- τρεις τόνους πιο σκούρο από το κραγιόν της ενώ στα μάτια της κινείται σε γήινους τόνους χωρίς ίχνος περιγράμματος προκειμένου να δοθεί περισσότερη έμφαση στις βλεφαρίδες. 

Addison Rae

@maryphillips 

Παρά το γεγονός ότι το περίγραμμα στα μάτια είναι από μόνο του πολύ εντυπωσιακό, φαίνεται πως το supermodel lip κερδίζει τις εντυπώσεις. Στο κάτω- κάτω πρόκειται για ένα μακιγιάζ που θα μας κάνει να νιώσουμε πιο άνετα σε σχέση με αυτό το θεατρικό eyeliner. 

Jennifer Lopez

@maryphillips 

H Jennifer Lopez ήταν ανέκαθεν τεράστια οπαδός του σκούρου καφέ μολυβιού το οποίο προεκτείνει αρκετά πιο πέρα από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών της προκειμένου να τα κάνει να δείχνουν πιο juicy. 

Kim Kardashian 

@ash_kholm 

“Γραμμικό eyeliner και supermodel lip” έγραψε η makeup artist η οποία είναι υπεύθυνη για αυτό το τέλειο μακιγιάζ που είδαμε στην Kim Kardashian. Η ίδια, μάλιστα, αγαπά τόσο αυτό το trend ώστε στη συλλογή μακιγιάζ της KKW Beauty θα βρεις πολλά σκούρα μολύβια χειλιών και άλλα τόσα nude κραγιόν για να κάνεις το σωστό σετάρισμα!

Kylie Jenner 

@makeupbyariel 

H Kim Kardashian δεν είναι η μόνη από τις αδερφές Kardashian- Jenner που λατρεύει αυτό το trend. Η επόμενη είναι η Kylie Jenner κι ευτυχώς για εμάς, ο makeup artist της μας έδωσε και τα προϊόντα που χρησιμοποίησε στα χείλη για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα. Σημείωσε: μολύβι χειλιών Iced Latte και για τα χείλη Dirty Peach μίξη με ελάχιστο Kylie Matte Lip Kit, όλα από την συλλογή μακιγιάζ της Kylie Jenner. 

Ξέρουμε ποιο θα είναι το επόμενο μακιγιάζ σου!

 

Read More

And More