To eyeliner look αλλάζει και στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι είδαμε τις νέες του εκδοχές

Είναι σίγουρο ότι στο νεσεσέρ σου, δίπλα από τη μάσκαρα υπάρχει το μαύρο eyeliner. Κι εσύ ακολουθείς τις τάσεις δημιουργώντας πότε winged liner, flick, smokey ή graphic. Τα αφήνεις στην άκρη για λίγο και ρίχνεις μια ματιά σε εκείνα που προτείνουν οι make up artists στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Πρόκειται για τις τάσεις της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 που μπορείς να υιοθετήσεις αμέσως τώρα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Schwarzkopf-Tilbury (@sofiatilbury)

Grungy Glam: Στο fashion show της Nina Ricci η make up artist Sofia Schwarzkopf-Tilbury με την ομάδας της απογείωσαν το μακιγιάζ στα μάτια συνδυάζοντας το eyeliner και σκιές σε navy blue απόχρωση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga (@balenciaga)

Wings σε κόκκινο του κερασιού: Στον Balenciaga το winged liner look έχει έντονο, κόκκινο χρώμα και είναι το πιο edgy εφέ που θα κάνει θραύση τους επόμενους μήνες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giambattista Valli Official (@giambattistavalliparis)

Highlight Liner: Το λαμπερό twist στο βλέμμα δημιουργείται με highlighter και υπεύθυνος είναι ο Karim Westerlund. Για την ακρίβεια χρησιμοποίησε λευκή σκιά με shimmer στο κάτω βλέφαρο που συνδύασε με συγκλονιστικά λαμπερό δέρμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diane Kendal (@diane.kendal)

Reverse Liner: Η make up artist Diane Kendal σχηματίζει ένα έντονο περίγραμμα με khol στο κάτω βλέφαρο. Με ένα λεπτό πινέλο μπλεντάρει δημιουργώντας το τέλειο σβήσιμο προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Το αποτέλεσμα είναι ένα cool εφέ στο κλασικό look.  

 

 

Read More

And More