Vivienne Westwood: Βικτωριανά χτενίσματα και μεταμοντέρνο μακιγιάζ στο πιο ανατρεπτικό show

Η Vivienne Westwood κατάφερε να κάνει επανάσταση σε κάθε εβδομάδα μόδας, όσες δεκαετίες παρουσίασε τις δημιουργίες της. Ανατρεπτική, extravagant και με συχνές αναφορές στην Βικτωριανή εποχή με μεταμοντέρνο τρόπο ήταν μία από τις πιο ταλαντούχες designers όχι μόνο στην Μεγάλη Βρετανία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Το έργο της τώρα στον οίκο συνεχίζει ο Andreas Konthaler ακολουθώντας μεν τη φιλοσοφία της Westwood αλλά με τις δικές του απαραίτητες πινελιές. Και στο show που παρουσίασε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2024 ήταν εκκεντρικές και με extravagant beauty looks.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hair By Sam McKnight (@hairbysammcknight)

O θρυλικός Sam McKnight ήταν υπεύθυνος για τα χτενίσματα. Χαμηλές αλογοουρές με υπερβολικό όγκο στην κορυφή, πιασμένες με κορδόνια δεμένα σε φιόγκο. Ένα hairstyle που θυμίζει έντονα την Μαρία Αντουανέτα. Παράλληλα όμως άφησε και τα μαλλιά ελεύθερα με απαλούς κυματισμούς εμπνευσμένους και πάλι από τις γυναίκες της Βικτωριανής εποχής, όταν τα ξέπλεκαν λίγο πριν κοιμηθούν.  

Το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Isamaya Ffrench, Άπλωσε λευκή σκιά στην περιοχή κάτω από τα μάτια δημιουργώντας μια φουτουριστική εικόνα κόντρα μεν αλλά και απόλυτα ταιριαστή ταυτόχρονα με το hair look.  

Read More

And More