Y2K: Οι 90’s beauty τάσεις επιστρέφουν και είναι η πιο stylish πρόταση της σεζόν

Y2K που σημαίνει η γενιά του 2000 που αγαπούν πολύ τα 90’s και υιοθετούν τις beauty τάσης της συγκεκριμένης δεκαετίας με τον πιο stylish και cool τρόπο. Από το ξεχασμένο claw clip που μας θύμισε η Bella Hadid μέχρι τις σκιές με glitter και τα metallic lips είναι όλα εντυπωσιακά. 

Influencers, it girls, super models και celebrities ακολουθούν το Y2K trend και εμπνέουν ενώ είναι αρκετές οι φορές που γίνονται viral. Κι αν είσαι έτοιμη να υιοθετήσεις μία ή και περισσότερες 90’s τάσεις δες στη συνέχεια τις ωραιότερες. 

Instagram: @georgiamayjagger 

Λεπτές πλεξούδες: Μετά την Kendall Jenner και τη Hailey Bieber τώρα έρχεται και η Georgia May Jagger να χαρίσει την τέλεια πινελιά στο χτένισμα της. Πρόκειται για ένα hair look που έρχεται απευθείας από τα 90’s και το πιθανότερο είναι να έχεις μία τουλάχιστον φωτογραφία από διακοπές όπου έπλεξες τις μπροστινές τούφες των μαλλιών σου. 

Instagram: @hungvanngo

Metallic lips: Η Kate Moss το λάτρευε και τα make up looks στις θρυλικές εξόδους της στα 90’s έχουν μείνει αξέχαστα. Η Y2K γενιά αναβιώνει το μεταλλικό κραγιόν, που έμεινε στην άκρη για 3 περίπου δεκαετίες. H Jennifer Lawrence τόλμησε στα SAG Awards και το συνδύασε με winged liner φυσική λάμψη στο δέρμα. Είναι σίγουρο ότι θα το δούμε παντού το καλοκαίρι ειδικά στις copper και bronzer αποχρώσεις. 

Instagram: @alicezielasko

Claw Clip: Εμβληματικό μεν αλλά ξεχασμένο μέχρι τη στιγμή που το φόρεσε η Bella Hadid και έκανε περίπατο στο Manhattan. Μια φωτογραφία της ήταν αρκετή για να γίνει huge trend ένα αξεσουάρ που μέχρι τότε ήταν υποτιμημένο. Πρακτικό και κατάλληλο για όλα τα μήκη μαλλιών είναι super πρακτικό ενώ οι διασημότερες influencers αποδεικνύουν ότι μπορεί να χαρίζει μια chic πινελιά αν το χρησιμοποιήσεις σωστά. 

Instagram: @caitlinmiyako

Glitter: Είναι εδώ και πάλι πιο έντονο από ποτέ. Σε πρόσωπο και σώμα αλλά κυρίως στα μάτια που τονίζονται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Κι αν πιστεύεις ότι θα το φορέσεις σε ουδέτερες ή nude αποχρώσεις τα it girls έχουν διαφορετική άποψη μιας και το απλώνουν στην πιο bold μορφή του, σε ζωηρά χρώματα και με winged τελείωμα. Η Caitlin Miyako σου δείχνει τον τρόπο.  

Instagram: @heartzeena

Pins: Αρχικά θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι η χωρίστρα είναι στο πλάι, τα μαλλιά ελεύθερα και τα πιο χαριτωμένα pins σε παστέλ απόχρωση προσθέτουν το twist που κάνει τη διαφορά στο χτένισμα σου. 

Instagram: @maria_bernad

Bandana και μαντήλι: Είναι στην κορυφή των trends κι αν μέχρι τώρα δεν τόλμησες να το αντιγράψεις παρά μόνο στις διακοπές θα πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι η boho πινελιά που ταιριάζει ακόμη και στην πόλη. Δοκίμασε να φορέσεις το αγαπημένο σου μαντήλι το weekend με τζιν, t shirt και τα μαλλιά σου ελεύθερα και ανεπιτήδευτα. 

 

Read More

And More