Αυτό είναι το μεγαλύτερο makeup trend που είδαμε στα Emmy!

Μια από τις αγαπημένες μου φράσεις στην ομορφιά είναι και αυτή εδώ: τα δύο είναι σύμπτωση, τα τρία είναι τάση. Στα χθεσινά Emmy Awards είδαμε πολλά μακιγιάζ και άλλα τόσα χτενίσματα να περνάνε μπροστά από τα μάτια μας, ωστόσο υπήρξε εκείνο το ένα που το είδαμε με μεγαλύτερη συχνότητα και τράβηξε την προσοχή μας.

Ο λόγος για το monochromatic makeup ή αλλιώς την τάση του να επιλέγεις ένα χρώμα και να “ντύνεσαι” με αυτό. Πιο συγκεκριμένα, έχεις ως βάση χρώμα του ρούχου σου (του φορέματός σου στην προκειμένη) και έπειτα στηρίζεις όλο το μακιγιάζ σου στο ίδιο αυτό χρώμα.

Στα Emmy Awards, λοιπόν, τρία από τα αγαπημένα μας it girls επέλεξαν το ροζ- φούξια και έβαλαν την αντίστοιχη σκιά, ρουζ και κραγιόν με μικρές παραλλαγές. Δες παρακάτω ποιες το έκαναν.

Yara Shahidi

Tracee Ellis Ross

Thandie Newton

Πώς σου φαίνεται το trend; Μια διευκρίνιση αν αποφασίσεις να το κάνεις: το ροζ- φούξια δεν είναι παρά μια επιλογή. Μπορείς να κάνεις το αντίστοιχο trend με όποιο χρώμα κι αν επιλέξεις ως βάση, αρκεί να μείνεις πιστή στην μονοχρωμία ή να κινηθείς σε κοντινές αποχρώσεις.

 

Read More

And More