Αυτό το απροσδόκητο trend στα φρύδια παρουσίασε αύξηση στο search του Pinterest 160% (και δεν είναι αυτό που νομίζεις)!

Υπάρχουν τάσεις που λίγο- πολύ ξέρεις ότι θα έρθουν γιατί από ένα σημείο και μετά αρχίζεις να τις βλέπεις με μεγαλύτερη συχνότητα μπροστά από τα μάτια σου και υπάρχουν τάσεις που σε αιφνιδιάζουν γιατί δεν περίμενες- δει- προβλέψει ποτέ κάτι τέτοιο. Όπως αυτή εδώ.

Σε σχέση με τα φρύδια, λοιπόν, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι τα παχιά φρύδια είναι στη μόδα. Χρόνια τώρα! Το 2021, όμως, από ότι φαίνεται μας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη. Γιατί το 2021 τα bleached φρύδια θα είναι huge και φαίνεται από το search στο pinterest όπου οι χρήστες πληκτρολογούσαν όλο και συχνότερα- όλο και περισσότεροι τις λέξεις “bleached eyebrows“, τόσο που παρατηρήθηκε αύξηση σε ποσοστό 160%!

Βεβαίως, τα προηγούμενα χρόνια οι celebrities αλλά και οι σχεδιαστές είχαν φροντίσει να μας τροφοδοτήσουν με εικόνες ξανοιγμένων φρυδιών. Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα: 

Στο show του Alexander Wang το 2018 όλα τα μοντέλα που συμμετείχαν (42 στο σύνολό τους) εμφανίστηκαν στο catwalk με bleached eyebrows. 

Τον Φεβρουάριο του 2019 η Katy Perry είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του Paper Magazine με ξανοιγμένα φρύδια τα οποία ίσα που φαίνονταν. 

 
Λίγους μήνες πριν η Hailey Bieber φωτογραφήθηκε από τους paparazzi με σκούρα μαλλιά, ξανοιγμένα φρύδια και εντελώς αγνώριστη πίσω από τη μάσκα της!
 
Αν θέλεις να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο makeup trend δεν έχεις παρά να πάρεις μια ξανοιχτική βαφή που είναι απαλή για την ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και ανάλογα με το πόσο ξανοιγμένα τα θέλεις να την αφήσεις να δράσει. Για παράδειγμα, αν θέλεις να απογειώσεις το trend των bleached eyebrows μια καλή ώρα θα ήταν τα δέκα λεπτά! 
 
 
Πάντως, σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ένα πολύ τολμηρό trend που θέλει θάρρος, οπότε έχετε αυτό στο μυαλό σου πριν κάνεις το… μεγάλο beauty βήμα! Εκτός αν είσαι η Celine Bernaerts, η μοναδική στην οποία ταιριάζουν τα bleached φρύδια, όπως μας είπε η National Brow artist της Benefit και πολύ αγαπημένη μας, Λόλα Ντόκα!
 
 
 

Read More

And More