Αυτό το κούρεμα θα το βλέπουμε παντού το 2021

Αν όλα αυτά τα χρόνια έχεις καθίσει μπροστά από τον καθρέφτη σου και έχεις βρει διάφορα tricks για να δεις πώς μπορείς να είσαι με καρέ αλλά δεν το έχεις τολμήσει, το 2021 θα είναι η χρονιά που θα μειώσει όλες τις αντιστάσεις σου. Γιατί αυτό το κούρεμα θα είναι παντού τη νέα χρονιά!

Ποιο είναι αυτό; Είτε μιλάμε για καρέ είτε για μακρύ καρέ (bob ή/και lob) και τα δύο πρέπει να σετάρονται με την απαραίτητη φράντζα ή μερικά γαλλικά curtain bangs. Το συγκεκριμένο combo είναι αγαπημένο πολλών instagramers από αυτές που ακολουθούμε φανατικά και λατρεύουμε την αισθητική τους στο instagram και φυσικά πρόκειται για ένα κούρεμα που για πολλά χρόνια είχε η Alexa Chung. Μάλιστα, ο προσωπικός της hair stylist, George Northwood, έδωσε μια εξήγηση στο Who What Wear γιατί αυτό το κούρεμα πρόκειται να είναι τόσο huge: “Καθώς βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση με τα συνεχόμενα lockdown, ολοένα και περισσότεροι θα αναζητούν πιο εύκολα κουρέματα, ελαφρώς messy και τα οποία δεν απαιτούν να πηγαίνουμε στο κομμωτήριο ξανά και ξανά για να τα διατηρήσουμε!”. 

Πέρα, όμως, και πάνω από όλα αυτά, το συγκεκριμένο κούρεμα είναι από μόνο του τόσο stylish που δεν απαιτεί καμία άλλη προσπάθεια από μέρους μας αφού το μήνυμα εδώ είναι σαφές: έχεις αυτό το κούρεμα; Έχεις στιλ! Παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποιες instagramers που μας αρέσουν πολύ για να πάρεις ιδέες, να δείξεις στον κομμωτή σου ή απλώς να χαζέψεις!

@chloehelenmiles

Η Chloe Helen Miles είναι ίσως η πιο διάσημη εκπρόσωπος αυτού του κουρέματος στο instagram και μας αρέσει πολύ. Τελευταία έχει δηλώσει ότι μακραίνει τα μαλλιά της για να μπορεί να κάνει διάφορα χτενίσματα και να πειραματίζεται περισσότερο. Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα αλλάξει γνώμη γιατί κανένα χτένισμα δεν μπορεί να είναι πιο stylish από αυτό εδώ το κούρεμα. 

@shotfromthestreet

Αν θέλεις να συνδυάσεις δύο τάσεις σε ένα look, μπορείς! Καρέ μαλλιά με chunky highlights όπως βλέπεις εδώ για να ξεκινήσεις την νέα χρονιά απόλυτα ενημερωμένη. 

@alicecatherine

Μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ένα χαμηλό πιάσιμο στο ύψος του αυχένα και να αφήνεις τις αφέλειες και μερικές φράντζες να πλαισιώσουν το πρόσωπό σου. Μας αρέσει πολύ!

@baba 

Ένα ακόμη πολύ stylish κορίτσι του instagram με ένα εξίσου stylish κούρεμα. Το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει σαν να μην έχει καταβάλει καμία προσπάθεια για οτιδήποτε!

@greceghanem

Σε ποιο χρώμα μαλλιών πάει αυτό το κούρεμα; Σε όλα αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από την Grece και τα λευκά της μαλλιά!

@karolinebeltner

Κάτι που είπαμε εξαρχής: αυτό εδώ το κούρεμα έχει έναν messy χαρακτήρα που μας αρέσει πολύ!

@katherine_ormerod

Η φράντζα είναι ένα στοιχείο που διαφοροποιείται και προσαρμόζεται σε αυτό εδώ το κούρεμα και η γκάμα είναι ευρεία αφού βλέπουμε από curtain bangs μέχρι πιο παχιά και βαριά φράντζα όπως εδώ. 

@maria_bernad 

Το πολύ ιδιαίτερο στιλ της Maria Bernad πλαισιώνεται τέλεια από αυτό εδώ το ιδιαίτερο κούρεμα!

Read More

And More