Είναι μόλις άνοιξη αλλά ο οίκος Dior μας έδειξε τη φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ (και είναι υπέροχη)

Ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα μακιγιάζ με έντονο eyeliner κάτω από τα μάτια για να τα τονίσει και να συνοδεύσουν αρμονικά τη φθινοπωρινή συλλογή 2021 της Maria Grazia Chiuri για την
επίδειξη που έλαβε χώρα στο Long Museum West Bund, στη Σανγκάη της Κίνας.

ΜΑΤΙΑ


Ο Peter Philips εξηγεί : «Έδωσα έμφαση στο βλέμμα με έντονο eyeliner. Ξεκίνησα εφαρμόζοντας μια ιριδίζουσα μπεζ απόχρωση από τη 5 Couleurs Couture 649 Nude Dress για να φωτίσω απαλά το βλέφαρο. Στη συνέχεια με το Diorshow On Stage Liner 091 Matte Black
σχημάτισα μια πυκνή, οριζόντια μαύρη γραμμή κάτω από το μάτι επεκτείνοντάς τη έως την εσωτερική γωνία του ματιού. Γέμισα την υγρή γραμμή του ματιού με το Diorshow 24H Stylo 091 Matte Black. Τελική πινελιά του αποτελέσματος αποτέλεσε το σχήμα των φρυδιών με τοDiorshow Brow Styler για να πλαισιώσω φυσικά τα μάτια».


ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ


Ο Peter Philips περιγράφει: «Μια τέλεια, φωτεινή επιδερμίδα, προετοιμάστηκε με τη ρουτίνα περιποίησης δέρματος Capture Totale, συμπεριλαμβανομένου του νέου Capture Totale Super Potent Eye Serum, το οποίο εφάρμοσα στην περιοχή των ματιών και ακολουθήθηκε από το primer Dior Forever Skin Veil SPF20 που καμουφλάρει τις ατέλειες της επιδερμίδας. Στη συνέχεια εφάρμοσα το Dior Forever σε ματ αποτέλεσμα, που χαρίζει κάλυψη και διαφάνεια. Για τις διορθώσεις χρησιμοποίησα το Dior Forever Skin Correct και συνέχισα με μια μικρή δόση Diorskin Mineral Nude Matte. Ολοκλήρωσα την επιδερμίδα σταθεροποιώντας το μακιγιάζ με το Dior Forever Perfect Fix».

ΧΕΙΛΗ

Τα χείλη ήταν πολύ φυσικά, ενυδατώθηκαν μόνο με το Rouge Dior Satin Balm 000 Diornatural και όπου χρειάστηκε, πρόσθεσα μια πινελιά χρώματος με το Rouge Dior 434 Satin Promenade».


ΝΥΧΙΑ

Τα νύχια ήταν φυσικά με Dior Vernis 108 Muguet»

Read More

And More