Έτσι ήταν τα μοντέλα του Chloe στις πρόβες για makeup, μαλλιά! Πώς μεταμορφώθηκαν για το show;

Πριν λίγες ώρες έγινε το fashion show του οίκου Chloe στο πλαίσιο του Paris Fashion week και παρά το γεγονός ότι εδώ είμαστε μια beauty στήλη που εστιάζει στην επιδερμίδα, το makeup και τα μαλλιά, δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από τα δεν-έχουμε-δει-ωραιότερα-από-αυτά σανδάλια.

Ας επιστρέψουμε στο ζητούμενο: το μακιγιάζ έκανε η Pat McGrath και το hair styling ο Guido Palau ο οποίος λίγες ώρες πριν το show ανέβασε αυτήν εδώ τη φωτό από τις πρόβες.

Το κεφάλι του μοντέλου ήταν καλυμμένο από φιλέ με αρκετά hair clips για να το κρατούν σταθερό ενώ στις άκρες των μαλλιών φαινόταν αυτή η wet αίσθηση που ήθελε να δώσει ο κομμωτής. Ίσο για το μακιγιάζ, δεν είδαμε και πολλά μέχρι που το αποτέλεσμα αποκαλύφθηκε στο show.

Και είναι αυτό που βλέπεις παρακάτω. Τα μοντέλα του οίκου Chloe που μας είχαν συνηθίσει με effortless και πολύ λαμπερές επιδερμίδες και όχι έντονο makeup, είχαν έντονο περίγραμμα στα μάτια από μαύρο μολύβι. Φαίνεται πως το μακιγιάζ γίνεται στο μεγαλύτερο μέρος του με μοντέλα να φορούν τη μάσκα οπότε οι makeup artist αναπόφευκτα εστιάζουν εκεί. Όσο για τα μαλλιά, ήταν κολλημένα στο κεφάλι και αυτό φαίνεται πως εξυπηρετούσε και το φιλέ ενώ δόθηκε και ιδιαίτερη έμφαση στις φαβορίτες.

 Λοιπόν, πώς σου φάνηκε το αποτέλεσμα;

 

Read More

And More