Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης SS2024: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Η εβδομάδα μόδας για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 στην Κοπεγχάγη ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και τα looks με τα it girls να παρακολουθούν και να υιοθετούν ταυτόχρονα τις νέες τάσεις. Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα trends που θα δεις παντού μετά το χειμώνα, είμαι εδώ για να σου αποκαλύψω εκείνα που ξεχώρισαν. 

Το minimal επικρατεί με το no makeup make up να παραμένει στην κορυφή, το εμβληματικό 90’s αξεσουάρ μαλλιών να κάνει την επανεμφάνιση του και το κόκκινο κραγιόν να είναι στη λίστα των αγαπημένων. 

Alena Zakirova/WireImage

Blush: Είναι το προϊόν-πρωταγωνιστής. Ιδανικά σε μορφή stick ή κρεμώδη μιας και απλώνεται απευθείας από τη συσκευασία στο κέντρο των ζυγωματικών. Οι κανόνες αλλάζουν και ζητούμενο είναι ένα flash που χαρίζει μια φυσική αναψοκοκκινισμένη όψη. Το υπόλοιπο πρόσωπο παραμένει nude με μόνη διαφορά τα χείλη που έχουν ένα ίχνος χρώματος στην ίδια απόχρωση με το blush.  

Alena Zakirova/WireImage

Κόκκινο κραγιόν: Είναι πάντα εδώ μιας και πρόκειται για το απόλυτα κλασικό χρώμα κι εκείνο που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, εποχές και ώρες της ημέρας. Τα χείλη είναι το μόνο έντονο σημείο του προσώπου μιας και όλο το υπόλοιπο παραμένει ανέγγιχτο από χρώμα. 

Matt Jelonek/Getty Images

No makeup: Συνεχίζει να είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και η αγαπημένη των influencers και super models. Το δέρμα είναι λαμπερό και σωστά ενυδατωμένο ενώ χείλη, μάτια και ζυγωματικά τονισμένα με τις πιο απαλές, γήινες αποχρώσεις. 

Matt Jelonek/Getty Images

Λάμψη: Το highlighter βρίσκεται στο προσκήνιο και γενναίες δόσεις απλώνοντας στο πιο χηλό σημείο των ζυγωματικών χαρίζοντας έντονη λάμψη σε όλο το πρόσωπο. 

Alena Zakirova/WireImage

Ηeadband: Το αγαπημένο αξεσουάρ μαλλιών της Bella Hadid και της Nicole Peltz- Beckham θα κάνει θραύση. Συνδυάζεται με το κλασικό updo που θυμίζει την Brigite Bardot στα 60’s. Η μαύρη κορδέλα θα βρεθεί και πάλι στο νεσεσέρ σου και θα τη φορέσεις από το γραφείο και την παραλία μέχρι τη βραδινή σου έξοδο. 

Matt Jelonek/Getty Images

Βob: Είναι και επίσημα η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων δεκαετιών. Κι αν δεν αποφάσισες να κόψεις τα μαλλιά σου σε bob οι hair experts προτείνουν να το τολμήσεις. Τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 είναι κοντό, με χωρίστρα στη μέση, sleek και με τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω.

Alena Zakirova/WireImage

Sleek bun με χωρίστρα στη μέση: Αυστηρό, stylish και κομψό πρόκειται για το χτένισμα που αγαπούν πολύ οι hairstylists. Είναι άλλωστε το μοναδικό που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου κάθε φορά που δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα μαλλιά σου. Ενώ είναι κατάλληλο ακόμη και για την πιο επίσημη και μη εμφάνιση. 

 

Read More

And More