Εβδομάδα Μόδας Νέα Υόρκη: Τα beauty looks των celebrities στα shows των αγαπημένων τους οίκων

Η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 συνεχίζεται και εκτός από τις τάσεις που ανακαλύπτουμε καθώς οι ημέρες περνούν δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τις celebrities που παρακολουθούν τα shows από τις πρώτες σειρές. Από τη Jennifer Lopez, μέχρι την Emma Roberts και την Elsa Hosk ήταν όλες τους εντυπωσιακές φορώντας δημιουργίες των αγαπημένων τους σχεδιαστών και υιοθετώντας τα beauty looks που θα δεις παντού την επόμενη άνοιξη. 

 

Billy Farrell/BFA.com

Η Jennifer Lopez στο show του Ralph Lauren υιοθέτησε το απόλυτο glam cowgirl look που είδαμε στην πασαρέλα. Άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα και κυματιστά με χωρίστρα στη μέση ενώ όσον αφορά στο μακιγιάζ τόνισε τα χαρακτηριστικά της με τις iconic γήινες αποχρώσεις. 

Instagram: @hoskelsa

Η Elsa Hosk παρακολούθησε το show του οίκου Khaite. Συνδύασε το υπέροχο λευκό της φόρεμα με ένα retro wavy bob, έντονα ζυγωματικά, ροζ απαλό χρώμα στα χείλη και matchy με τη δημιουργία που φορά σκιά στα μάτια. 

Photo by Jed Cullen Dave Benett Getty Images 

Η Poppy Delevingne στον Ralph Lauren υιοθέτησε το πιο γλυκό και preppy look με μεγάλο φιόγκο να στολίζει το half up και ουδέτερες αποχρώσεις στο μακιγιάζ. 

Instagram: @benjaminpuckey

Emma Roberts: Στο ίδιο show με classy, sleek low bun που δημιούργησε η Bridget Brager και έντονη λάμψη στα ζυγωματικά, μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες και την πιο απαλή, ροζ απόχρωση στα χείλη. 

Instagram: @caradelevingne

Η Cara Delevingne μένει σταθερή στο μονοχρωματικό μακιγιάζ σε γήινους τόνους αλλά και το ανεπιτήδευτο και φυσικό ύφος στα κομμένα σε bob μαλλιά. 

Instagram: @sofiarichiegrainge

Sofia Richie: Με το αγαπημένο της soft glam look που σημαίνει, chic hair look με τις άκρες γυρισμένες προς τα μέσα και τις πιο σοφιστικέ, γήινες αποχρώσεις. 

Photo by Jed Cullen/Dave Benett/Getty Images)

Η Zooey Deschane στο show της Ulla Johnson υιοθέτησε ένα τέλειο vintage look με το αιώνιο κόκκινο χρώμα στα χείλη να πρωταγωνιστεί. 

Photo by Jed Cullen/Dave Benett/Getty Images

Η Katie Holmes συνεχίζει να υποστηρίζει το no makeup make up look με τον πιο κομψό τρόπο και το υιοθέτησε ακόμη και στο show της Ulla Johnson. 

 

 

 

Read More

And More