Εβδομάδα Μόδας Νέα Υόρκη: Το grunge και δραματικό make up look στις πιο εντυπωσιακές του εκδοχές

H Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2024 φτάνει στο τέλος της κι αν υπάρχει ένα look που την καθόρισε αυτό είναι το grunge eye make up. Δραματικό και έντονο πρόκειται για το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ που είδαμε μέχρι τώρα.

Όπως καταλαβαίνεις το “clean girl” look μένει στην άκρη και τη θέση του παίρνουν οι σκούρες αποχρώσεις και το smudge εφέ. 

Jason Wu και Helmut Lang είναι δύο μόνο από τους οίκους που επαναφέρουν το grunge στο προσκήνιο και στη συνέχεια θα δεις τι ακριβώς εννοώ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Wu (@jasonwu)

Jason Wu: Ένα μικρό έργο τέχνης στα μάτια με τη μαύρη σκιά να σχηματίζει “φτερά” στην εξωτερική γωνία του ματιού. Με glitter που χαρίζει μια extreme glam πινελιά είναι ένα από τα πιο extravagant eye make up looks της σεζόν. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Sallstrom (@daniel_s_makeup)

Helmut Lang: Μεταμοντέρνο και smudgy θυμίζει σκηνές από το Mad Max. Ο make up artist Daniel Sallstrom και η ομάδα του χρησιμοποίησαν kohl liner και painsicks για να δημιουργήσουν το εναλλακτικό smoky. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prabal Gurung (@prabalgurung)

Prabal Gurung: Dark Romance είναι η αισθητική του look. Τόσο τα μάτια όσο και τα χείλη έχουν μοναδική ένταση. Ο make up artist Romero Jennings δημιούργησε oil slicke eyes με σκιές, kohl και painsticks αλλά και gloss για το φινίρισμα. Τα χείλη είναι glass και κόκκινα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Sui (@annasui)

Anna Sui: Κάνει την ανατροπή αποδεικνύοντας ότι το grunge δεν είναι αποκλειστικά και μόνο συνώνυμο του μαύρου. Η θρυλική make up artist Dame Pat McGrath έκανε και πάλι το θαύμα της απλώνοντας σκιές σε burgundy απόχρωση σε όλο το κινητό βλέφαρο σε ένα διαφορετικό smoky eyes. Ολοκλήρωσε το dramatic look με την πιο γοητευτική, σκούρα κόκκινη απόχρωση στα χείλη και επιδερμίδα που μοιάζει με πορσελάνη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diane Kendal (@diane.kendal)

Altuzarra: H Diane Kendal στα παρασκήνια του show απλώνει σκοτεινές γκρι σκιές για να δημιουργήσει ένα elegant grunge μακιγιάζ. Αρχικά δείχνει με μαύρο αλλά στο τέλος έχει καταφέρει ένα gradient εφέ που θα δούμε πολύ το επόμενο φθινόπωρο. Το μακιγιάζ καθορίζει μια μικρή λεπτομέρεια: Η λεπτή γραμμή που σχηματίζει στα φρύδια. 

 

 

 

Read More

And More