Εβδομάδα Μόδας Παρίσι: Αυτά είναι τα beauty trends που ξεχώρισαν

H Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά τα μεγαλύτερα beauty trends της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2024 έχουν ήδη ξεχωρίσει. Το neo grunge είναι ένα από τα πιο γοητευτικά ενώ τα 80’s έχουν την τιμητική τους. 

Από τον Dior με τις γήινες αποχρώσεις να απλώνονται σε όλο το κινητό βλέφαρο μέχρι το κίτρινο κραγιόν στον Dries Van Noten και το no makeup make up που είδαμε στον Rabbane, υπάρχει μία τουλάχιστον τάση που θα ακολουθήσεις άμεσα. 

Reuters

Saint Laurent: Όταν το old Hollywood συναντά τα 80’s. Το χρώμα στα βλέφαρα είναι matchy με τις δημιουργίες του οίκου. Τα μαλλιά είναι μαζεμένα και καλυμμένα με chic turbans και ιδού η απόλυτη τάση που φθινοπώρου που είναι ιδανική και για τα καλοκαιρινά βράδια. 

Reuters

Dior: Το βλέμμα αποκτά ένταση και ο ο Creative και Image Director του Dior make up, Peter Phillips με την ομάδα του δημιούργησαν το πρώτο viral look. Το πέτυχα χάρη στην κόκκινη αλλά και φούξια σκιά που άπλωσαν στην εσωτερική γωνία του ματιού. 

Reuters

Dries Van Noten: Εκκεντρικό και extracagant είναι ένα από τα πολύ ιδιαίτερα looks που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας. Οι πολύ μακριές αφέλειες καλύπτουν τα μάτια και είναι ιδέα του Sam McKnight. Το μακιγιάζ ακολουθεί την ίδια εξεζητημένη πορεία με τα χείλη να βρίσκονται στο προσκήνιο. Κίτρινο, λιλά αλλά και γκρι χρώμα κραγιόν με vinyl φινίρισμα θέλουν οι experts να φορέσεις το επόμενο φθινόπωρο. Έχεις αρκετό χρόνο για να το σκεφτείς.  

Photo by Yanshan Zhang/Getty Images

Rabanne: Το grunge είναι και πάλι εδώ και κάποιες από εσάς ουρλιάζετε από χαρά. Τα μαλλιά είναι ελεύθερα, με χωρίστρα στη μέση και ανεπιτήδευτα. Το χρώμα στο μακιγιάζ ανύπαρκτο και όλα minimal και με boho διάθεση. 

@sammcknight1

Balmain: Ο Sam McKnight και πάλι ήταν στα παρασκήνια για να μας δείξει ότι το πιο απλό αξεσουάρ στα μαλλιά μπορεί να αναβαθμίσει το beauty look στο λεπτό. Για την ακρίβεια, μάζεψε τα μαλλιά σε sleek χαμηλή αλογοουρά, την έπιασε με ένα διάφανο λαστιχάκι και το “έκρυψε” με ένα μικρό κομμάτι αλυσίδας. Τόσο απλά. 

Reuters

Acne: Και εδώ, τα μαλλιά είναι sleek και πιασμένα χαμηλά. Το δέρμα έχει ματ φινίρισμα, το βλέμμα διακριτικά τονισμένο με ένα ίχνος nude σκιάς στην εξωτερική γωνία του κάτω βλεφάρου. 

Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Isabel Marant: Το grunge-chic δίνει και εδώ το παρών. Τα μαλλιά ελεύθερα, τα χείλη ροζ με λαμπερή όψη και τα ζυγωματικά “ανθισμένα”. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guido Palau (@guidopalau)

Loewe: Ο θρυλικός hairstylsit Guido Palau δημιούργησε bowlcut που μοιάζουν με γλυπτά ενώ έβαψε τα μαλλιά στους πιο σκοτεινούς μπλε και πράσινους τόνους. Αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η μόδα και τo beauty είναι μια μορφή τέχνης. 

Read More

And More