Εβδομάδα Μόδας Παρίσι: Οι beauty τάσεις που ξεχώρισαν στο street style

H Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται και τα it girls, παρακολουθούν με ευλάβεια τις δημιουργίες των αγαπημένων τους οίκων. Παράλληλα όμως γίνονται “στόχος” του φωτογραφικού φακού μιας και το προσωπικό τους style αλλά και τα beauty looks που υιοθετούν κάνουν το γύρο του διαδικτύου, συζητιούνται πολύ και κάποια γίνονται viral. 

Το street style είναι μία κατηγορία από μόνο του, μιας και αποκαλύπτονται νέες τάσεις και μπορείς να δεις τα πιο εμπνευσμένα make up looks και hairstyles που θα πάρουν τη θέση τους στα trends της επόμενης σεζόν, κάθε φορά. Τα κορίτσια το γνωρίζουν και αυτός είναι ο λόγος που επιλέγουν τα πιο εντυπωσιακά και συχνά extravagant. Χαμογελούν και ποζάρουν γεμάτες αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας ότι για μερικά λεπτά ή για μερικούς μήνες είναι οι μούσες μας. 

Κι αν αναρωτιέσαι ποιες είναι οι επόμενες τάσεις, θα τις δεις στη συνέχεια. 

MAKEUP

Photo by Claudio Lavenia/Getty Images

To drama-romantic είναι μία από τις τάσεις που θα δούμε πολύ. Εστιάζει στα χείλη που είναι πολύ σκούρα ή ακόμη και ombre με το περίγραμμα να είναι μαύρο. 

Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Η πιο σκοτεινή, κόκκινη απόχρωση στα χείλη θα κάνει θραύση και τα it girls και το επόμενο φθινόπωρο θα χρειαστείς το κατάλληλο μολύβι χειλιών που θα γίνει το statement του beauty looks. 

Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Κι αν πάλι το θεωρείς εξαιρετικά τολμηρό μπορείς να απλώσεις το αγαπημένο dramatic burgundy κραγιόν στα χείλη και αν το συνδυάσεις με σκούρες γήινες αποχρώσεις στα μάτια.  

EYE LINER 

Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

To graphic liner επιστρέφει κι εσύ απλά πρέπει να τελειοποιήσεις την τεχνική σου μιας και θα χρειαστεί να δημιουργήσεις τέλειο περίγραμμα αλλά και πιο εξεζητημένα eye liner looks όπως είναι το fishtail eyeliner. 

Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Το χρώμα στα μάτια είναι μία εξίσου μεγάλη τάση και τα μολύβια σε ροζ, τιρκουάζ και μπλε πρωταγωνιστούν. Όπως επίσης και οι σκιές με τις οποίες θα συνδυάσεις το περίγραμμα. 

ΜΑΛΛΙΑ

BOB  

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων, πολλών, δεκαετιών και δεν θα μπορούσε παρά τα it girls να υιοθετούν τις ωραιότερες εκδοχές τους. 

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Italian και French: Αυτά είναι οι versions που είδαμε στο street style του Παρισιού. Το μεν Italian μας θυμίζει την Sofia Loren πίσω στα 60’s με χωρίστρα στο πλάι και απίθανο όγκο. Οι Γαλλίδες από την άλλη παραμένουν πιστές στις αφέλειες και το bob με μήκος που φτάνει πάνω από τους ώμους. Ανεπιτήδευτο μεν αλλά tres chic. 

UPDOS

Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Περίτεχνα updos που θυμίζουν γλυπτά. Μια μικρή αλογοουρά στολίζεται με κορδέλες γίνεται πηγή έμπνευσης.  

Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images

Στριφογυριστές τούφες πιασμένες ψηλά, ανεπιτήδευτα και χωρίς υπερβολικό styling. Σημασία έχει η έμπνευση και ο τρόπος που “φοράς” το χτένισμα και τα it girls έχουν και τα δύο. 

 

Read More

And More